• /PublishingImages/stilist1.jpg

  Aplikacija Tvoj dnevni Stilist

  24. september 2013 - Tamara Mali

  Pomlad je tu in uporabniki Androidov imamo na voljo novo aplikacijo – Tvoj dnevni Stilist. Kot nalašč za toplejše dni, ko se vsakodnevno sprašujemo kaj obleči. Zdaj je dileme konec, saj ti aplikacija Stilist vsak delovni dan pošlje nov stilski nasvet. V treh tednih tako izveš vse kar je treba vedeti o spomladanskih modnih smernicah.

  In kako zadeva deluje? Ko prvič vstopiš v aplikacijo, določiš spol in uro ob kateri želiš prejemati dnevne nasvete. Prejeti nasveti se prikažejo med obvestili v spustnem meniju. Ko obvestilo potrdiš, te preusmeri v aplikacijo, kjer te čaka dnevna lekcija.

  Na prvi strani se prikaže splošna modna usmeritev, na naslednji pa bolj nazorni opis oblačil in modnih dodatkov Sportine XYZ. Kot dodatek ti Stilist vsakodnevno priporoči tudi enega od stilskih mobilnih telefonov iz Mobitelove aktualne ponudbe. Ob kliku nanj se odpre predstavitvena stran telefona in tvoja dnevna lekcija je opravljena. Svoj napredek lahko deliš s prijatelji na Facebooku ali Twitterju.

  Vsak teden prejmeš pet nasvetov in z vsakim tednom zaključiš eno poglavje. Po uspešno opravljenem tri tedenskem tečaju si opremljen z novim modnim znanjem in kos vsem stilskih izzivom.

  Aplikacijo Tvoj dnevni Stilist si na svoj telefon naložiš tako, da pošlješ SMS s ključno besedo STIL na 051 630 630, ali pa jo sam poiščeš v Android Marketu. Aplikacija je podprta na operacijskem sistemu Android 2.1 in novejših različicah.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1227
24. september 2013
Aplikacija Tvoj dnevni Stilist
Aplikacije
Android