Prve informacije o Galaxyju Note 6

Tehnik 18. februar 2016
/PublishingImages/samsung-galaxy-note-5-1-hero.jpg

Mobitela Galaxy Note 6 sicer še kakšne pol leta ne bo na prodajnih policah, a na spletu so se že pojavile prve informacije o tem, kakšen naj bi bil. Je pa te informacije vsekakor dobro jemati z nekaj rezerve. Ne bomo presenečeni, če bo Galaxy Note 6 na koncu drugačen, kot se trenutno omenja. Poglejmo si, kaj napovedujejo prve napovedi.

Vsi zadnji Galaxyji Note imajo vgrajen 5,7-palčni (14,5-centimetrski) zaslon, sodeč po prvih informacijah pa naj bi imel Galaxy Note 6 malenkost večji 5,8-palčni (14,7-centimetrski) zaslon. Razlika ni velika, pa vendar nekaj jo je. Kakšen procesor bo imel Galaxy Note 6, še ne vemo, se pa omenja, da bo imel ta mobitel kar 6 GB RAM pomnilnika. To bi bilo občutno več kot pri prejšnjih Note-ih. Galaxy Note 5 (na slikah) ima npr. 4 GB RAM pomnilnika. Galaxy Note 6 naj bi imel tudi 64 oziroma 128 GB velik interni spomin, kar bi bilo verjetno dovolj za večino uporabnikov.

 

Za izdelovanje slik in videov naj bi pri Galaxyju Note 6 skrbela kamera z 12 MP. Kamero z 12 MP naj bi sicer imel tudi Galaxy S7, tako da ne bomo presenečeni, če bosta mobitela imela enako kamero. Omenjena kamera pri Galaxyju Note 6 naj bi imela tudi »Super O.I.S. Plus« oziroma z drugimi besedami povedano, imela naj bi zelo napreden optični stabilizator slike. Vse naštete specifikacije se ne slišijo slabo, kajne?

Seveda se nam postavlja vprašanje, ali bo Samsung Galaxyja Note 6 sploh ponudil v Evropi. Upajmo, da ga bo. Kot nekateri že veste, Galaxyja Note 5 v Evropi do sedaj ni ponudil in kot vse kaže, ga tudi ne bo.

Vira: sammobile.com, weibo.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. februar 2016
2860
18. februar 2016
Prve informacije o Galaxyju Note 6