Ne spreglejte na TV

/PublishingImages/kaj-je-na-tv-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Finale Evrovizije 2016 na TV SLO1 in na spletu RTV 4D

Polfinala sta za nami, v soboto 14. maja pa nas čaka še finale, a žal brez naše predstavnice ManuElle. Prenos v živo se bo začel ob 21. uri na TV SLO 1 in na spletu na RTV 4D. Komentator prenosa bo Andrej Hofer.


 

Vohunka (Spy ) v HBO Go

Komedija Vohunka bo v videoteki HBO Go na voljo od nedelje, 15. maja in jo boste skupaj z drugimi novimi vsebinami našli v kategoriji Novo.

Paul Feig, režiser Dekliščine, Drznega para (trenutno na voljo v DKino) in prihajajočih Izganjalcev duhov, tudi tokrat združi moči z najbolj popularno komičarko zadnjih let, Melisso McCarthy. Melissa ne razočara s kombinacijo sočnega humorja, akcije in fizične komedije ter skupaj z ekipo (Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law) ponudi dobro dvourno zabavo.


 

Zlatolaska (Tangled) v Pickbox

Disneyev animirani film ohlapno temelji na pravljici o Motovilki in ne tisti o Zlatolaski in treh medvedih. V filmu Zlatolaska po osemnajstih letih prvič zapusti stolp, kjer je bila ujetnica pod pretvezo varnosti, nakar se skupaj z banditom Flynnom poda na dogodivščino. Zlatolaska je precej bolj neodvisen in močan ženskih lik kot starejše Disneyeve princese, tako ona pravzaprav rešuje svojega princa. Film je primeren za otroke od pet let naprej, očarale pa jih bodo tudi pesmi.


 

Joy v DKino

Režiser David O. Russell zadnje čase več ne posname filma brez Jennifer Lawrence, ene najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic. Vsako njuno sodelovanje je Lawrencovi prineslo nominacijo za oskarja in tako je bilo tudi z Joy, zanimivo biografska zgodbo o vzponu in preprekah na poti, ki jih je doživela kraljica TV prodaje.


 

 

Glej, kdo kuha na Planet TV

V ponedeljek, 16. maja se ponovno vrača kuharski šov Glej, kdo kuha, v katerem kuhajo mladi. V vsaki oddaji se pomerita dva, ki si med slovenskimi zvezdniki izbereta še pomočnika. Na sporedu od ponedeljka do petka ob 17:50.

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. maj 2016
2977
13. maj 2016
Ne spreglejte na TV