• /PublishingImages/12-days-1.jpg

  12 dni božiča - iOS

  24. september 2013 - Jan Omahen

  Pred dnevi me je med klikanjem po iTunes trgovini presenetila aplikacija 12 Days of Christmas, ki sicer še ni dobila svoje prave podobe, a si vseeno zasluži omembo, saj obeta veliko. Kaj aplikacija pravzaprav počne? Poglejmo.

  Ob prvem prenosu aplikacije je tvoje prvo darilo, brezplačna aplikacija SoundHound (različica brez omejitev), ki je sicer v iTunes trgovini na voljo po ceni 5,49EUR, prihranek torej ni majhen. Ko preneseš prvo aplikacijo, ti ne ostane drugega, kot da se v aplikacijo vrneš čez nekaj dni, natančneje med 26. decembrom in 6. januarjem, ko bo Apple vsak dan podaril nekaj aplikacij, pesmi, videospotov in elektronskih knjig. Vsak prenos bo, kot je zapisano v opisu aplikacije, na voljo le 24 ur, torej ne pozabi aplikacije odpreti vsak dan, sicer lahko zamudiš lepo priložnost za legalno "krajo" aplikacij.

  Zakaj se je Apple odločil za takšno potezo, mi ni znano, vseeno pa vsako priložnost za ugodnejši nakup aplikacij sprejmem z odprtimi rokami. Predlagam, da si aplikacijo čimprej preneseš na svojo iOS napravo, nikoli ne veš, mogoče nas Apple preseneti še z kakšno aplikacijo, medtem ko čakamo. Če iOS naprave še nimaš in jo nameravaš kupiti v kratkem, bodo brezplačne aplikacije menda na voljo tudi v iTunes trgovini, a le v predvidenem obdobju.

  Priporočam tudi, da z nakupi aplikacij, vsaj tistih, ki so razporejene višje na lestvici popularnosti, malce počakaš, saj se znajo prav te znajti na seznamu brezplačnih prenosov. Sam upam na kakšno dobro knjigo in igro, ne bom pa se branil niti ponujenih skladb. Prenesi si aplikacijo iz povezave ali pa jo poišči v iTunes trgovini in na veliko obkroži 26. december na koledarju, saj letos božič traja 12 dni ;)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1101
24. september 2013
12 dni božiča - iOS
Aplikacije
iOS