• /PublishingImages/Between-app-screens.jpg

  5 najbolj zanimivih aplikacij za pare [Android, iOS]

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Nova pošiljka snega ob pogledu čez okno že ustvarja pravo romantično vzdušje za jutrišnji praznik zaljubljencev. Na Tehniku smo že nekajkrat pripravili pregled nad aplikacijami, s katerim si lahko popestriš mrzel Valentinov večer. Zato si tokrat poglejmo še nekaj aplikacij za pare, s katerimi si lahko Valentinove občutke pričaraš čez celo leto.

  Aplikacije za pare: Couple, Between, Avocado, Tokii, Kahnoodle

  1) Couple

  Platforme: Android, iPhone

  Aplikacija Couple

  Brezplačno aplikacijo Couple, ki je bila nedolgo tega še znana pod imenom Pair, smo na Tehniku že podrobneje predstavili. Omogoča varno in zasebno izmenjavo sporočil, fotografij in risbic z izbrano osebo, uporabimo pa jo lahko tudi za načrtovanje zmenkov in skupnih opravil. V trenutkih, ko smo od boljše polovice fizično oddaljeni, si lahko občutek intimnosti prikličemo s palčnimi poljubi, pri čemer vidimo, kje se partner dotika zaslona in kdaj sta dotika na obeh straneh usklajena.

  2) Between

  Platforme: Android, iPhone

  Aplikacija Between

  Brezplačna aplikacija Between ponuja podobno funkcionalnost kot Couple, le da je zapakirana v nekoliko lepši uporabniški vmesnik. Between seveda omogoča izmenjevanje sporočil, fotografij ter posebnih beležk. Od drugih sorodnih aplikacij se razlikuje predvsem po preglednem časovnem vmesniku za listanje po fotografijah in spominih ter enostavnem pregledu nad vsemi pomembnimi skupnimi datumi.

  3) Avocado

  Platforme: Android, iPhone, spletna stran

  Aplikacija Avocado

  Brezplačna aplikacija Avocado je še ena izmed tistih, ki se osredotočajo na varno izmenjavo sporočil, slik in skupnih opravil, ne manjka tudi simulacija objema s stiskom mobitela k srcu ter možnost dodajanja virtualnih poljubčkov na slike boljše polovice. Posebna je tudi zato, ker je plod dveh bivših zaposlenih na Googlu ter ker poleg mobilnih aplikacij ponuja še spletni vmesnik do vsebin. Ime je aplikacija dobila po drevesih sadeža avokado, ki menda obrodijo sadove le, če imajo v bližini še eno avokadovo drevo. Simpatična zgodbica, zapakirano v prijetno aplikacijo.

  4) Tokii

  Platforme: Android, iPhone, spletna stran

  Aplikacija Tokii

  Tudi brezplačna aplikacija Tokii omogoča izmenjavo sporočil, ki jih lahko opremimo s trenutnim počutjem. Od ostalih izstopa predvsem zaradi vključenih iger, ki omogočajo, da bolje spoznamo tako sebe kot partnerja. Na voljo imamo tudi tekmovalni način, v katerem poskušamo predvideti odgovore partnerja. Zanimiva popestritev tako za sveže pare, ki se šele spoznavate, kot za tiste v dolgotrajnih zvezah, ki bi radi odkrili kaj novega o svoji boljši polovici.

  5) Kahnoodle

  Platforme: iPhone, Android kmalu

  Aplikacija Kahnoodle

  Tudi v najbolj trdnih vezav si včasih ne vzamemo dovolj časa, da bi se partnerju zahvalili za majhne in velike pozornosti. Zato je tu še brezplačna aplikacija Kahnoodle, s katero se lahko partnerju na bolj zanimiv način zahvalimo in ob tem zbiramo točke ter značke pozornosti. Ustvarimo lahko zabavne kupončke za partnerja, si izmenjujemo seznam želja ali sporočila. Aplikacija te opozori, če se dlje časa partnerju nisi zahvalil in ponuja redne nasvete za popestritev odnosa.

  Bonus aplikacija: Fingle

  Platforma: iPad (brezplačna in plačljiva različica)

  Za konec pa še priporočilo za iPad aplikacijo, ki ti lahko na Valentinovo zbliža bodisi s partnerjem bodisi z dolgotrajno simpatijo. Aplikacija Fingle ob dodelani glasbeni podlagi ponuja različne izzive, ki potrebujejo gibčne prste. Kar nekaj paketov je namenjenih prav ustvarjanju intimnega vzdušja. Zabava je zagotovljena tudi v primeru, če aplikacijo uporabiš zgolj s prijatelji!

  [vimeo width="600" height="450"]http://vimeo.com/30639604[/vimeo]


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
466
24. september 2013
5 najbolj zanimivih aplikacij za pare [Android, iOS]
Aplikacije
Android, iOS