Office 365 – storitve, ki vam lahko pridejo v tem času zelo prav

Tehnik 30. marec 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/office365-kavcic-mar20-hero.jpg

Marsikatere aplikacije in računalniške storitve se danes lahko uporablja oblačno. Torej na daljavo. Uporabnik se mora pri tem načinu uporabe samo povezati s ponudnikom prek interneta in nato lahko njegove aplikacije in računalniške storitve uporablja na daljavo. Tudi številne Microsoftove aplikacije in računalniške storitve je možno uporabljati oblačno oziroma na daljavo.

Microsoft že nekaj časa ponuja oblačne storitve Office 365, v sklopu katerih je na voljo cela vrsta aplikacij. V Officeu 365 med drugim lahko najdemo aplikacije Excel, Word, Outlook in PowerPoint. Gre za aplikacije, ki jih številni verjetno zelo dobro poznate in ste jih v preteklosti tudi že kdaj uporabljali.

 


Office 365 pa ne omogoča samo dostopa do omenjenih aplikacij. Omogoča tudi e-pošto, skupno delo na dokumentih, konference in preostale napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih. Tako je kot nalašč za podjetja in vam ga vsekakor priporočamo.

Office 365 je v trenutnem času, ko zaradi epidemije novega koronavirusa številni delamo od doma, še kako uporaben. Z njegovo pomočjo lahko na primer iz domačega naslonjača hitro in enostavno urejamo besedila, ki smo jih pisali na sedežu podjetja. Ali pa doma pregledujemo Excelove tabele, ki so bile prav tako narejene na sedežu podjetja. Vse naše spremembe v dokumentih pa lahko vidijo tudi drugi sodelavci doma. Skratka Office 365 je lahko v tem trenutku idealna rešitev za marsikatero podjetje.

 


Za delovanje Offica 365 ne potrebujemo prav dosti stvari. Samo dostop do interneta in mobilno napravo oziroma osebni računalnik.

Microsoft ponuja več različnih paketov Officea 365, ki so različnih cenovnih rangov in vsebujejo različne stvari. Za podjetja ponuja na primer pakete:

 • Office 365 Business Essentials,
 • Office 365 Business,
 • Office 365 Business Premium.

 • Office 365 pri nas


  Vse naštete pakete, poleg tega pa tudi še nekatere druge Microsoftove storitve za podjetja, lahko naročite pri nas. Microsoft nam je kot prvemu v Sloveniji podelil partnerski status CSP (Cloud Solutions Provider), zato vas še posebej vzpodbujamo, da storitve naročite pri nas. Omenjeni status strankam omogoča najvišjo stopnjo podpore pri uporabi Microsoftovih spletnih storitev.

  Naj naštejemo nekaj konkretnih razlogov oziroma prednosti, zakaj se vam izplača naročiti Microsoftove spletne storitve pri nas:

 • podpora 24/7 v slovenskem jeziku,
 • mesečno plačevanje storitev Office 365 po dejanski uporabi,
 • konkurenčna cena (cena je nižja celo od Microsoftove za mesečno naročanje),
 • kadarkoli možna nadgradnja ter dodajanje in ukinjanje naročnin, hkrati pa ni vezav,
 • kompetentna lastna ekipa strokovnjakov za vzpostavitev, migracijo, upravljanje ali vzdrževanje Microsoftovih oblačnih storitev,
 • veliko število slovenskih referenc.

 • Na tej spletni povezavi si lahko pogledate aktualne cene paketov Office 365 Business Essentials, Office 365 Business in Office 365 Business Premium pri nas. Kot boste videli, so te nadvse ugodne in dostopne marsikateremu podjetju. Verjamemo, da tudi vašemu.

  Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo upravljanje storitev Office 365. Predlagamo vam lahko uvedbo dobrih praks glede varnosti in uporabe naprednih informacijskih storitev ter orodij. Poleg tega pa poskrbimo tudi za administrativna opravila za zagotavljanje nemotenega delovanja storitev Office 365.

  Če bi radi Office 365 naročili pri nas, pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 70 70. Z veseljem vam bomo pomagali pri vklopu teh storitev.

  Nekaj dodatnih informacij v zvezi z Officeom 365 dobite v spodnjem videu. Dobite pa jih tudi na naši spletni strani in seveda pri naših zaposlenih.

   


  Naj bo poslovanje vašega podjetja še uspešnejše s storitvami Office 365!

  Vira: Telekom.si, Youtube.com.


  Podobni članki

   

  Nalaganje vsebine
  © 2017 Telekom Slovenije
  30. marec 2020
  5109
  30. marec 2020
  Office 365 – storitve, ki vam lahko pridejo v tem času zelo prav