Sedaj je uradno: Googlov naslednji veliki dogodek bo …

Tehnik 18. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/new-google-event2019-kavcic-sept19-hero.jpg

Sedaj je dokončno znano, kdaj bo imel Google svoj naslednji veliki dogodek. Ameriški gigant je določenim medijem poslal vabilo (med drugim ZDNet) za svoj naslednji dogodek in razkril, da bo ta dogodek potekal 15. oktobra.

Dogodek si bo mogoče, kot razkriva ZDNet, ogledati v živo na YouTubu. Viden bo na tej spletni povezavi. Da bo viden na YouTubu, niti ni presenetljivo, saj je YouTube super platforma za prenose v živo. Obenem pa je Googlova. Apple po drugi strani se je sicer YouTuba do nedavnega za žive prenose izogibal. Šele svoj zadnji predstavitveni dogodek je v živo prenašal na YouTubu. Po eni strani je to razumljivo, saj je Google eden njegovih glavnih tekmecev.

 

Kaj bomo na Googlovem prihajajočem dogodku videli? Skoraj zagotovo nova paradna mobitela Pixel 4 in Pixel 4 XL. Pričakovati pa je tudi druge naprave. Verjamemo, da bosta največ zanimanja požela Pixel 4 in Pixel 4 XL. Prav tako pa se zdi, da bosta mobitela od vseh predstavljenih naprav Googlu prinesla največ zelencev s strani kupcev.

Si boste dogodek ogledali? Mi si ga bomo in vsekakor podali tudi nekaj novic o predstavljenih izdelkih in storitvah. Spremljajte nas še naprej.

Viri: zdnet.com, youtube.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. september 2019
4845
18. september 2019
Sedaj je uradno: Googlov naslednji veliki dogodek bo …