• /PublishingImages/adobe-eazel.jpg

  Adobe je izdal iPad Photoshop aplikacije

  24. september 2013 - Jan Ferme

  Adobe pozna skoraj vsak uporabnik osebnega računalnika, saj so razvili Flash standard, ki ga uporabljajo video strani kot je YouTube, Vimeo, ipd ter razne reklamne pasice, video igre, ... Grafični oblikovalci poznamo Adobe predvsem po njihovem orodju Photoshop. Zdaj pa so kot dodatek Photoshopu izdali še tri iPad aplikacije, ki bi ti naj olajšale delo v samem programu.

  Adobe Eazel je aplikacija, s katero so tvoji prsti čopič in tvoj iPad platno. Aplikacija je namenjena ilustracijam, ki jih ustvariš s svojimi prsti. Zelo mi je všeč funkcija "Transmit to Photoshop", ki prenese ravnokar narisano v Photoshop, pripravljeno za naslednjo fazo ali manjše popravke. V App Store-u stane 3,99 €.

  Adobe Nav ti omogoča, da si popolnoma prilagodiš orodja za uporabo Photoshopa kar na iPadu. Na iPadu lahko namreč tudi brskaš med kar 200 odprtimi datotekami naenkrat in jih preurejaš kakor se ti zazdi. Aplikacija stane 1,59 €. Več pa v spodnjem videu.

  Adobe Color Lava je aplikacija, s katero postaneš virtualni slikar in mešaš barve, tako da dobiš takšno barvno paleto kot jo potrebuješ za svoj projekt. Barvne palete lahko nato shraniš in pošlješ v Photoshop. Na voljo je za 2,39 €.

  Vir: BGR

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
739
24. september 2013
Adobe je izdal iPad Photoshop aplikacije
Aplikacije