• /PublishingImages/Akrapovic-YouTube.jpg

  Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems [iOS]

  24. september 2013 - Tehnik

  Ne glede na to, ali si goreč avtomobilski navdušenec ali si samo občasno ogledaš kakšno dirko, ti bo spodnji video pognal kri po žilah. Sploh z zvočniki na polni glasnosti (opozorilo: odsvetujemo ogled videa na delovnem mestu, predavanju, konferenci ali v bližini spečih ljudi).

  Za ta zvok je seveda (so)odgovoren Akrapovičev izpušni sistem. Podjetja Akrapovič bržkone ni treba posebej predstavljati, saj sodi med najbolj cenjene proizvajalce izpušnih sistemov, sedež pa ima v Ivančni Gorici, v genialno poimenovani ulici Malo Hudo. No, na njihovih izpušnih sistemih ni nič "malega", je pa vse zelo "hudo".

  Aplikacija Akrapovic Car Exhaust Systems

  In zakaj na Tehniku pišemo  o Akrapoviču? Podjetje je nedavno predstavilo svojo aplikacijo za iOS, Akrapovič Car Exhaust Systems, ki je preprosto navdušujoča. V prvi vrsti bo vsekakor pritegnila avtomobilistične fetišiste, ki ste se raznežili ob zgornjem videu, saj boste v razdelku "Multimedia" (večpredstavnost) našli celo serijo tovrstnih profesionalno posnetih videov, slike logotipov za namizje, v zabavno oblikovanem predvajalniku z gumbom za vklop motorja pa  še zvoke motorjev z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi (žal jih ni mogoče preprosto prenesti na telefon in uporabiti kot melodijo zvonjenja).

  Aplikacija Akrapovic Exhaust Systems

  Aplikacija vsebuje tudi učinkovito predstavitev glavnih prednosti Akrapovičevih izpušnih sistemov v razdelku "Why" (zakaj) in seznam prodajalcev, zastopnikov in distributerjev od Nove Zelandije do Norveške v razdelku "Retailers" (prodajalci), glavna zvezda pa je vsekakor rubrika "Exhausts". V tej rubriki z vrtljivega menija izbiramo avtomobile z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi po znamkah (Ferrari, Nissan, BMW …) in tako dostopamo do ključnih podatkov in opisa posameznega sistema, si ogledamo odlično posnete fotografije, na voljo pa so tudi video in zvočni posnetki.

  Aplikacija Akrapovic Exhaust Systems

  Aplikacija ponuja še dostop do izbranih novic iz sveta avto-moto športa, Akrapovičevih profilov na družabnih omrežjih (Facebook in Twitter) ter kratke predstavitve podjetja in razvijalcev.

  Aplikacija Akrapovic Car Exhaust Systems

  Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems ne bo prepričala zgolj avtomobilskih navdušencev, ampak bo nedvomno vzbudila pozornost tudi pri razvijalcih aplikacij, saj je ena bolj atraktivno izdelanih predstavitvenih aplikacij, kar smo jih videli v zadnjem času. Razvili so jo v britanskem podjetju Yuza, kjer so med drugim razvili tudi aplikacije za Aston Martin in DJ-ja Carla Coxa. Akrapovičevo aplikacijo odlikujejo predvsem kakovostne večpredstavne vsebine, osredotočenost na nudenje uporabniku zanimive izkušnje in preprosto, a učinkovito zasnovan uporabniški vmesnik. Zaradi teh lastnosti bo aplikacija zabavna tudi dlje časa, predstavljeni podatki pa so namenjeni širokemu naboru uporabnikov, kar iz aplikacije naredi precej več kot le oglas.

  Aplikacija Akrapovic Car Exhaust Systems

  Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems je brezplačno na voljo v trgovini App Store.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1592
24. september 2013
Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems [iOS]
Aplikacije
iOS