• /PublishingImages/Flashlight_1.jpg

  [Aplikacija] Flashlight + SOS

  24. september 2013 - Silvo Katalenić

  Na zadnjem sprehodu skozi Nokijino OVI trgovino aplikacij mi je v oko padla ena izmed trenutno bolj popularnih aplikacij z imenom Flashlight, katero že kar lep čas uporabljam in kaže, da je ne bom kaj kmalu odstranil.

  Kot ste morda že kar sami po naslovu ugotovili, gre za aplikacijo, ki vaš zaslon spremeni v "lučko". Koliko je ta močna, je seveda odvisno od svetilnosti ekrana samega, a recimo, da v nujnih primerih zadostuje. In teh nujnih primerov se kar nabere. Ničkolikokrat sem že zagnal aplikacijo in svetil ponoči po stavnovanju, da ne bi zbudil preostale ali pa v že osmem poskusu v nekoliko omotičnem stanju ciljal ključavnico. In to so samo tiste ta najbolj pogoste situacije. :)

  Aplikacija je preprosta, a ne tudi brez dodatnih funkcij. Na voljo vam je sedem različnih barv, za kar pa se res ne morem spomniti dovolj dobrega razloga, za kaj naj bi bile te dobre. Mogoče za raznolikost na koncertu? Lahko pa še sprožite že vnaprej posnet SOS signal (s pomočjo Morsejeve abecede, če se še kdo sprašuje kako), za kar pa že mora situacija biti res brezupna, a jo kljub temu štejem kot dobrodošlo funkcijo.

  Kot sem že rekel, brezplačna aplikacija je na voljo v Nokijini OVI trgovini v oddelku Utilities, in če je še nimate, je zdaj že skrajni čas, da si jo naložite.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1207
24. september 2013
[Aplikacija] Flashlight + SOS
Aplikacije
Symbian