• /PublishingImages/Heyzap-QR.jpg

  Z aplikacijo Heyzap do novih iger za Androida

  24. september 2013 - Tehnik

  Število igričarjev na mobilnih napravah raste, k temu pa so pripomogli tudi tablični računalniki, ki z večjim zaslonom omogočajo prijetnejše igranje. Večni problem odkrivanja novih iger poskuša rešiti aplikacija Heyzap, ki v osnovi ponuja seznam iger, ki jih igrajo uporabniki aplikacije, možnost spremljanja igričarskih aktivnosti prijateljev in namige za posamezne igre.

  Pred uporabo aplikacije si ustvarimo uporabniški račun, ali pa se povežemo kar s svojim Facebook računom. Na domačem zaslonu nas pričakajo štirje zavihki: Friends, Games, Tips in You. Ko k uporabi Heyzapa povabimo še svoje prijatelje (prek Twitterja, Facebooka, imenika ali pa jih poiščemo v bazi) lahko v zavihku Friends sledimo njihovim aktivnostim, oziroma prijavam (check-in) v igre, lahko pa si ogledamo tudi katere igre igrajo drugi uporabniki aplikacije. Zavihek Games ponuja seznam iger, ki jih igrajo naši prijatelji in drugi uporabniki, pa tudi seznam tistih iger, ki jih imamo na mobitelu ali tabličnem računalniku. Ime zavihka Tips pove že vse, tukaj najdemo namige prijateljev in drugih uporabnikov za pomoč pri posebej težavnih nivojih iger. Zadnji zavihek nudi pregled nad pridobljenimi značkami (badges), zgodovino namigov in prijav ter seznamom uporabnikov, ki jih spremljamo in tistih, ki spremljajo nas.

  Pri igrah, ki imajo integriran Heyzap, se lahko prijavimo kar ob zagonu same igre, pri drugih moramo to storiti v aplikaciji Heyzap. Seveda za svoje sodelovanje dobimo razne značke, prvo že takoj ob prvi prijavi ali povabilu prijateljev. Sporočila, ki jih zapišemo ob prijavi v igro, lahko delimo s prijatelji na Twitterju ali Facebooku.

  [vimeo]http://vimeo.com/21120377[/vimeo]

  Za uspeh aplikacije je vsekakor pomembno število uporabnikov, ki so se glede na zadnje podatke zagreli za aplikacijo, saj je od predstavitve zgodnje razvojne različice (alpha) zabeležila 250.000 prijav v več kot 3000 različnih iger.

  Aplikacija je brezplačno na voljo na Android Marketu.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1515
24. september 2013
Z aplikacijo Heyzap do novih iger za Androida
Aplikacije
Android