• /PublishingImages/pair-app-banner.jpg

  Aplikacija Pair: bodi vedno v stiku s svojo boljšo polovico [Android, iOS]

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Zadnje čase res ne manjka aplikacij, s katerimi s prijatelji delimo svoje vsakodnevne dogodivščine. A veliko je tudi trenutkov, ki si jih ne želimo deliti s celim svetom ampak le z eno, tisto posebno osebo. Aplikacija Pair ponuja ravno to: zaseben prostor, v katerem si lahko s srečnim izbrancem ali izbranko izmenjuješ sporočila, slike in celo palčne poljube.

  Aplikacija Pair

  Poveži se z ljubljeno osebo

  Na prvi pogled se morda aplikacija zdi odveč, saj lahko do svoje boljše polovice vedno pridemo preko SMS-sporočil, Facebooka, e-pošte in drugih kanalov. A iz prve roke ti lahko potrdim, da je Pair, ki je na voljo za iPhone in Android telefone, res priročno orodje za vzdrževanje stika z ljubljeno osebo, saj imata s partnerjem vsa sporočila, slike in druge vsebine shranjene na enem mestu, ki je le vajino.

  Primarno je seveda aplikacija namenjena parom, a tudi samski jo lahko brez težav uporabite za čvekanje z najboljšim prijateljem ali prijateljico. V vsakem primeru pa se lahko v aplikaciji povežeš le z eno samo osebo naenkrat, tako da aplikacija ne pride v poštev, če se še ne moreš odločiti, komu boš podaril/a svoje srce. No, seveda aplikacija v primeru prekinitve zveze ponuja možnost "Unpair", čeprav ti svetujem, da se pred klikom na to možnost v živo pogovoriš s partnerjem, da ne bo kakšne zamere.

  Izmenjava vsebin, lokacije, skupno risanje in dotikanje

  Ko se torej odločiš, s kom želiš aplikacijo uporabljati, izbrani osebi pošlješ povabilo po e-pošti. Če gre vse po načrtu in tvoja boljša polovica sprejme povabilo in si na telefon namesti aplikacijo, si lahko začneta preko aplikacije izmenjevati sporočila, slike in video posnetke. Enostavno lahko partnerju posreduješ tudi svojo trenutno lokacijo (goljufanje ni mogoče!), mu s pomočjo vgrajenega risarskega orodja narišeš srček ali kaj bolj zanimivega ter s klikom na ikono z miselnim oblačkom sporočiš, da misliš nanj. Karkoli si pošljeta, je v aplikaciji vidno na glavnem zaslonu in tako vedno hitro in enostavno dostopno.

  Aplikacija Pair - izmenjava sporočil, skupno risanje in palčni poljubi

  V aplikaciji lahko kadarkoli vidiš tudi, ali tvoja boljša polovica trenutno uporablja aplikacijo. V tem primeru lahko partnerja povabiš na skupno risanje ali na izmenjavo palčnih poljubov. Pri slednjem načinu lahko namreč na zaslonu v živo opazuješ, kdaj in kje se partner dotika zaslona. Če se nekaj sekund oba dotikata iste točke, se zaslon obarva rdeče. Prikupna možnost, ki bo gotovo navdušila pare, ki vzdržujejo zvezo na daljavo!

  Datumi, skupna opravila, varnostna koda

  Poleg tega ima aplikacij še par manjših bombončkov, ki olajšajo vsakodnevno življenje v dvoje. Vse pozabljivce bo navdušila možnost vnosa pomembnih datumov (vajina rojstna dneva in datum obletnice), tiste, ki skupaj bivajo, pa seznam s skupnimi opravili. Ob stranskem meniju imamo poleg tega še dostop do galerije vseh slik (možnost "Moments") in nastavitve načinov obveščanja in možnosti spreminjanja profilne slike ter imena. Za dodatno varnost lahko v nastavitvah določiš tudi 4 mestno PIN-kodo, ki poskrbi, da radovedni sorodniki ali prijatelji ne bodo mogli v aplikaciji pokukati v vajine osebne pogovore.

  Aplikacija Pair - dodatne možnosti

  Aplikacija Pair je tako mene kot mojo boljšo polovico navdušila s prijetnim videzom, enostavno uporabo in možnostmi, ki so idealne za usklajevanje skupnih načrtov in za izmenjavo posebnih trenutkov, ko ne moreva biti skupaj. Pri tem mi je najbolj všeč to, da mi ob zagonu aplikacije ni potrebno skrbeti, ali bom izprala pravega prejemnika ali nastavila pravi nivo zasebnosti. Preprosto vem, da bo vse, kar v aplikaciji objavim, prišlo do prave, ene same osebe.

  Če imata torej oba s partnerjem Android ali iOS mobilno napravo, ti vsekakor svetujem, da v trgovini Google Play oz. v App Store poiščeta brezplačno aplikacijo Pair in jo tudi sama preiskusita. Obilo prijetnih skupnih trenutkov vama želim! :)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
362
24. september 2013
Aplikacija Pair: bodi vedno v stiku s svojo boljšo polovico [Android, iOS]
Aplikacije
Android, iOS