• /PublishingImages/01.png

  Aplikacija Tvoj dnevni Stilist – nadaljevalni tečaj

  24. september 2013 - Tehnik

  Sonce že nekaj časa trka na vrata naših omar in z njim nove modne smernice za letošnje poletje. Kaj obleči in kako kombinirati, lahko lastniki Androidov izveste z novo stilsko aplikacijo, ki vas popelje v dinamičen svet aktualne mode. Tvoj dnevni Stilist je po osnovnem tečaju dobil še nadgrajeno, izboljšano verzijo, ki modne navdušence na poletje pripravi prek nasvetov za različne modne stile.

  Aplikacija ponuja osnovni 3-tedenski tečaj, ki vas bo vsak dan v delovnem tednu presenetil s stilskim nasvetom in najnovejšimi trendi v modi. Za tiste, ki ste osnovni tečaj že opravili, ali pa ga ne potrebujete, pa je na voljo nov 3-tedenski nadaljevalni tečaj. Izbirate lahko med 4 različnimi stili – športnim, elegantnim, vsakodnevnim in sodobnim, določite spol in nastavite uro, ko želite prejemati dnevne nasvete. Vsak stil traja tri tedne, vsak delovni dan v tednu pa prejmete nov nasvet.

  Nasveti so opremljeni s fotografijami oblačil in modnih dodatkov ter njihovimi opisi. Poleg stilskih nasvetov je vsak dan predstavljen tudi atraktiven mobitel iz Mobitelove ponudbe, ki poleg trendi izgleda zagotavlja tudi tehnološko naprednost.

  Pet nasvetov v tednu predstavlja eno stopnjo tečaja. Ob zaključku vsakega tedna pridobite nov modni naziv, po opravljenem tečaju pa prejmete priznanje, s katerim se lahko pohvalite prijateljem na Facebooku ali Twittru. Novost v nadaljevalnem tečaju so tudi tedenski videi, v katerih stilist izpostavi še nekaj modnih posebnosti in zakonitosti. Iz njegovih ust v vašo omaro.

  Ker vam bo med ogledom nasvetov zagotovo kakšen kos oblačila ali modnih dodatkov padel v oči in si ga boste nemudoma zaželeli, ga lahko poiščete v trgovinah Sportine Group.

  Aplikacijo Tvoj dnevni Stilist na svoj Android telefon (operacijski sistem 2.1 ali novejši) naložiš tako, da pošlješ SMS s ključno besedo STIL na številko 051 630 630 ali pa jo poiščeš v Android Marketu.

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1537
24. september 2013
Aplikacija Tvoj dnevni Stilist – nadaljevalni tečaj
Aplikacije
Android