• /PublishingImages/WP7-applications.jpg

  Aplikacije. Aplikacije. Aplikacije.

  24. september 2013 - Tehnik

  Na poti v službo – glasba. Potepanje po Italiji – zemljevidi, navigacija. Kratkočasenje otrok – igrice. Skoraj bi lahko rekli, da so aplikacije smisel mobitelov.

  Trenutno po številu in prenosih vodita Apple in Google. Microsoft jima na lestvici najboljših ponudnikov aplikacij hitro sledi in ga definitivno ne smemo prezreti. Za nameček so konec aprila pri Microsoftu za proizvajalce izdali API (application programming interfaces) orodja in vodnik, ki bodo poenostavili prenos aplikacij operacijskega sistema iOS na operacijski sistem Windows Phone 7.

  S pomočjo posebnih orodij bodo proizvajalci lahko preverili iOS API sklic in nato ustvarili inačico aplikacije za Windows Phone 7. Snovalcem iOS aplikacij bodo na voljo tudi 90 strani dolga navodila s pomočjo katerih bodo svoje kreacije lahko naredili dostopne uporabnikom mobitelov z WP7. Seveda to ni način s katerim bi Marketplace prevzel vodstvo pred Applovim App Storom in Googlovim Android Marketom.

  Microsoft je le pametno izkoristil priložnost za čim lažji proces prenosa aplikacij in s na ta način prizadeva k večji in celovitejši ponudbi. Še več glasbe, še boljši zemljevidi, še več igric. Odlično!


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1532
24. september 2013
Aplikacije. Aplikacije. Aplikacije.
Aplikacije