Podjetniški pospeševalnik TSstartup predstavil prostore

Goran Arsenijevic20. september 2012

Na neformalni novinarski konferenci, ki je potekala dne 18. 9. 2012, so predstavniki Telekoma Slovenije in člani projekta v prostorih podjetniškega pospeševalnika TSstartup novinarjem predstavili koncept in namen projekta TSstartup.

TSstartup

Tako so poleg že znanih informacij znotraj najave projekta v prejšnjem tednu pridobili še podrobnejši vpogled v aktivnosti znotraj projekta ter prihodnje usmeritve na tem področju. Odziv novinarjev je bil zelo spodbuden, prav tako zanimanje za podrobnosti projekta, saj je koncept projekta, v primerjavi s podobnimi oz. tovrstnimi lokalnimi projekti, razširjen tudi na možnost uporabe celovite infrastrukture.

Udeležencem TSstartupa bo poleg ustrezno opremljenih in namensko različnih prostorov, na voljo tudi ustrezna infrastruktura Telekoma Slovenije ter specifična znanja znotraj panoge. V okviru projekta se bodo s strani uveljavljenih mentorjev in svetovalcev odvijale tudi delavnice s tehničnimi in poslovnimi vsebinami, za najperspektivnejše ekipe oziroma posameznike pa bo na voljo tudi denarni sklad v višini 30.000 EUR.

Primarni namen projekta je ustvariti prijetno vzdušje in visoko motivirano delovno okolje za razvoj spletnih, mobilnih ali telekomunikacijskih storitev. Pri tem bodo zagotovo pripomogli tudi prijetni in ustrezno opremljeni prostori. Za prvi vtis si lahko ogledate nekaj fotografij prostorov, ki bodo kmalu tudi v celoti opremljeni.

TSstartup prostori

Foto: Matej Leskovšek/TSmedia

TSstartup prostori

Foto: Matej Leskovšek/TSmedia

TSstartup prostori

Foto: Matej Leskovšek/TSmedia

Podobni članki

© 2015 Telekom Slovenije