iPhone + opravila = igranje domišljijskih vlog

Grega Pernuš12. julij 2010

Vsi imamo opravila in dela, za katera velikokrat ne najdemo volje in motivacije, da jih dejansko tudi opravimo. Tukaj je še problem s pomnjenjem teh, zato se zatekamo k pisanju seznama, ki služi kot opomnik in planer, kaj je potrebno postoriti tisti dan, teden ali mesec.

A vendarle seznam besed ni ravno velik motivator, zato so se pri RexBox odločili napraviti aplikacijo, z uporabo katere si boste dobesedno želeli opraviti vsa dela, za katera si tako težko najdemo čas. Imenuje se EpicWin in združuje seznam opravil in igranje domišljijskih vlog.

Veliko vas že pozna omenjeni tip iger, kjer prevzamete vlogo junaka, ta pa z opravljanjem različnih nalog (questov) pridobiva boljše karakteristike, močnejša orožja ... ter napreduje na višje nivoje.

Na isti način bo vaš junak napredoval, pridobival zaklade in razvijal svoje sposobnosti tudi v omenjeni aplikaciji, s to razliko, da bodo naloge zamenjali opravki iz resničnega življenja. Enostavna ideja, ki pa se lahko izkaže za dokaj efektivno.

Pri razvoju Epic Win so sodelovali tudi ustvarjalci priljubljene igre Little Big Planet, ki jo poznate lastniki igralne konzole Playstation 3, v AppStore pa naj bi prišla v kratkem.

Podobni članki

© 2015 Telekom Slovenije