Najpopularnejša strelska igra CS:GO sedaj brezplačna

Matej Ribič10. december 2018Čas branja članka: 3 min

Računalniške igre serije Counter-Strike so že od nekdaj priljubljene in jih pozna večina igračarjev različnih generacij. Igra je na prvi pogled zelo preprosta in ima tako nizke strojne zahteve, da jo lahko igramo že na pametnem hladilniku, ampak je vanjo treba vložiti ogromno časa, da jo uporabnik osvoji in si pridobi izkušnje. Predstavlja nek zlati standard prvoosebnih strelskih iger.

»Najnovejša« Counter-Strike: Global Offensive je že nekaj časa med najpopularnejšimi strelskimi igrami in se je konstantno nahaja med najbolje prodajanimi igrami v priljubljeni trgovini z igrami Steam. Igra je sedaj vsem na voljo povsem brezplačno, poleg tega pa igra sedaj ponuja še lastno različico Battle Royale, ki se imenuje Danger Zone.

 

Način igre Danger Zone ponuja igralcem Counter-Strike lastno različico načina Battle Royale. Ta precej temelji na japonskem filmu Battle Royale iz leta 2000, kjer se skupina ljudi bori za preživetje na nekem območju, ki se s časoma krči in tako igralce prisili v konflikt, dokler ne preživi le eden, ta način igre pa je postal tako kot film bolj priljubljen z igrama PUBG in Fortnite. Med igrami in filmom je ogromno podobnosti, kot na primer avtobus, ki pripelje igralce na otok, orožje, ki je raztreseno na otoku, in nevarna območja.

 

Igro CS:GO se vsekakor splača preizkusiti, četudi jo pred tem niste igrali, ali pa jo vsaj shranite med druge v knjižnico iger, ki jih nimate časa igrati. Ker je igra brezplačna in ima izjemno nizke strojne zahteve, je tako še privlačnejša in bo po mnenju večine postala še bolj priljubljena. S tem, ko je postala igra brezplačna, pa se je ujezilo kar nekaj ljudi, ki so jo pred tem kupili, saj so prejeli le značko zvestobe. Posledično je med sedmim in osmim decembrom mogoče opaziti ogromno negativnih ocen, kljub temu pa priporočamo, da igro še sami preizkusite.

Igro lahko prenesete na tej povezavi.

Vir: store.steampowered.com.


Podobni članki

© 2015 Telekom Slovenije