Galaxy(ji) Note20 očitno s podobno razporejenimi kamerami kot Galaxyji S20

Tehnik 8. april 2020Čas branja članka: 3 min

Pričakujemo lahko, da nam bo Samsung v prihodnjih mesecih predstavil enega ali več novih mobitelov Galaxy Note20 (na fotografijah v tem članku je Galaxy Note10+). Do uradne predstavitve bomo verjetno dobili številne konkretne informacije in fotografije v zvezi z Galaxyjem/ji Note20. Eno precej zanimivo pa smo dobili že sedaj.

Novinar in tviteraš Roland Quandt je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri je, kot je razumeti, prikazan prototip dela ovitka LED View Cover, ki je namenjen eni izmed različic Galaxyja Note20. Ogledate si jo lahko tukaj.

 

Omenjena fotografija še zdaleč ne razkriva celotnega videza enega od novih mobitelov, saj že Quandt pravi, da je razmerje stranic pri prikazanem ovitku lahko malce netočno. Nekaj pa nam fotografija vseeno očitno razkriva. Zdi se, da nam razkriva postavitev kamer na zadnjem delu pri Galaxyju/jih Note20. Očitno lahko pričakujemo, da bodo zadnje kamere pri Galaxyju/jih Note20 v levem zgornjem kotu v modulu, ki bo podobne oblike kot tisti pri Galaxyjih S20.

Bomo videli, kdaj bo Samsung predstavil enega oziroma več Galaxyjev Note20. Če ne bi bilo pandemije z novim koronavirusom, bi se nam zdel avgust zelo verjeten datum predstavitve. Tako pa bi se ta utegnila zgoditi tudi pozneje. Upajmo, da ne.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

© 2015 Telekom Slovenije
24. september 2013
1251
24. september 2013
Vremenska napoved: vreme za celo Slovenijo [M:AppFest 2012]