Dobri izdelki za piknike

Tehnik 19. julij 2019Čas branja članka: 6 min

Sezona piknikov je tukaj in pri Tehniku smo zato spodaj izpostavili nekaj izdelkov iz naše ponudbe, ki vam lahko pridejo zelo prav na piknikih. Predlagamo, da si na tej spletni povezavi ogledate tudi našo celotno ponudbo izdelkov. V njej boste našli še druge uporabne izdelke za piknike.

Paviljon Outwell Day Shelter XL

Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo uporaben paviljon Day Shelter XL. Ta paviljon je na piknikih zelo dobrodošel, saj se lahko vanj zatečemo ob močnem soncu ali pa ob dežju.

 

Paviljon Day Shelter XL je deloma sestavljen iz poliestra. Njegove mere so 457 x 457 x 193-228 cm (D x Š x V). Torej je precej velik. Velik je toliko, da se lahko vanj zateče več ljudi.

Cena paviljona Day Shelter XL pri nas je samo 24 x 11,00 €. Izdelek dobite prek Programa zvestobe.

Zvočnik bluetooth JBL Xtreme 2

Če želimo na pikniku predvajati glasbo, je najbolj enostavno, da si kupimo kakšen kakovosten zvočnik bluetooth in ga vzamemo na piknik. Seveda lahko na piknik prinesemo tudi glasbeni stolp, ki nam nudi vrhunsko kakovost zvoka, a ti so ponavadi zelo okorni. Boljša izbira je zvočnik bluetooth.

Pri nas prodajamo več zvočnikov bluetooth. Bi pa na tem mestu izpostavili JBL-jevega Xtreme 2, ki je zares dober. Vsekakor vam ga priporočamo.

 

Zvočnik Xtreme 2 se ponaša z dinamičnim in močnim stereozvokom ter nudi do 15 ur predvajanja ob enem polnjenju. Ta zvočnik se lahko pohvali tudi s tem, da ima povečano odpornost na vodo (standard IPx7) in vgrajen mikrofon za prostoročne klice.

Xtreme 2 dobite pri nas za 24 x 8,50 € prek Programa zvestobe oziroma za 299,99 € brez vezave.

Fotoaparat Canon EOS 2000D 18-55IS SEE

Marsikdo rad dogajanje na piknikih ovekoveči na fotografiji ali v videu. To lahko naredi z mobiteli, lahko pa tudi z namenskim fotoaparatom ali kamero, ki se v določenih pogojih še bolje odrežeta kot mobiteli. Če bi tudi vi radi ovekovečili dogajanje na piknikih, lahko pri nas kupite izjemen namenski fotoaparat Canon EOS 2000D 18-55IS SEE, ki dobro opravlja svoje fotografske naloge.

 

Canonov fotoaparat EOS 2000D 18-55IS SEE ima vgrajeno kakovostno tipalo PS-C s 24,1 milijona slikovnih točk, 7,5-centimetrski barvni zaslon, procesor DIGIC 4+, 11 uporabniških funkcij po meri in še kaj. Verjamemo, da vas ta fotoaparat ne bo razočaral.

Za omenjeni Canonov fotoaparat je treba pri nas odšteti 24 x 14,50 €. Dobite ga pa prek Programa zvestobe. Imamo pa pri nas v ponudbi tudi številne pametne mobitele, ki znajo delati kakovostne posnetke, in še nekaj drugih dobrih fotoaparatov. Vabljeni v našo E-trgovino.

Žar za enkratno uporabo CasusGrill

Na piknikih zelo pogosto uporabljamo žare za pripravo hrane, zato jih ne smemo izpustiti niti v tem članku. Pri Telekomu Slovenije smo imeli v času pisanja tega članka v prodaji kar nekaj kakovostnih žarov. Med drugim tudi izjemno zanimiv žar CasusGrill, ki vam ga priporočamo.

 

Žar CasusGrill je precej poseben, kar takoj opazimo. Ta žar je namreč za enkratno uporabo. Ko ga uporabimo, ga lahko enostavno odvržemo proč. Izdelan je iz posebnih materialov, na primer iz bambusovih palic. Po našem mnenju je vreden nakupa, če radi organizirate piknike.

Žar CasusGrill dobite pri nas za 13,48 €.

Zaščita za mobitele

Na piknikih smo pogosto precej aktivni, tako da je tam nevarnost, da nam mobitel pade na tla, relativno velika. Da se nam mobitel pri padcih ne bi poškodoval, je dobro, da si nanj namestimo zaščito (torbico, ovitek, zaščitno steklo). In teh imamo pri Telekomu Slovenije v prodaji precej.

 

Predlagamo, da si na tej, tej in tej spletni povezavi ogledate našo ponudbo izdelkov, ki lahko zaščitijo vašo mobilno napravo. Verjamemo, da boste našli takšne izdelke, ki bodo primerni za vaš mobitel.


Podobni članki

© 2015 Telekom Slovenije
24. september 2013
1251
24. september 2013
Vremenska napoved: vreme za celo Slovenijo [M:AppFest 2012]