• Cut the Rope in Angry Birds - iOS

  24. september 2013 - Jan Omahen

  Igra, ki je na svoj način "prevetrila" industrijo, je bila Angry Birds. Če je katera igra v App Store-u vredna opevanih 0,99USD, je to prav ta. Na voljo je tudi za Android, od včeraj naprej tudi za Mac OSX, prav na vseh platformah pa je čudovita. Ker omenjeno igro najbrž že vsi poznate, ne bom dolgovezil. Test in opis igre je naredil Jan, če igre ne poznaš, te najprej preusmerjam na njegov članek :)

  Cut the Rope

  Mislil sem, da ni igre, ki bi prekosila jezne ptiče, a sem očitno podcenjeval razvijalce (najbrž nisem bil edini). Igra Cut the Rope se je namreč kmalu po izzidu zavihtela na prvo mesto v App Store-u in na drugo mesto vljudno izrinila Angry Birds. Trenutno sta med prvih 10 najbolj prodajanih iger v AppStore-u obe različici Angry Birds (običajna in Seasons) ter Cut The Rope.

  Cilj igre Cut the Rope? Prereži vrvice, ki se jih drži posladek in z njim nahrani Om Nom-a. Sliši se preprosto. Ampak ni. Pri tem te ovirajo zračni baloni, električna polja, pajki in podobno. Igra ima že v prvi različici 100 stopenj, z nadgradnjami pa bomo deležni še dodatnih, seveda z novimi sovražniki, situacijami, itd. Lahko se zgodi, da nov update izzide še preden ti uspe dokončati osnovno igro. Že nekaj časa se šušlja o različici za Android, upam, da jo kmalu dočakamo.

  Igra je še manj nasilna kot Angry Birds, čeprav je že pri tej vrhunec nasilja, ko se pujs razpoči. Obe igri izgledata podobno, karakterji so čudoviti, enako velja za okolje, v katerem se igri dogajata. Glavni adut obeh pa so najbrž prav nadgradnje, zaradi katerih se jih preprosto nimaš časa naveličati. Vedno nove uganke za katere moraš poiskati nove rešitve, logično.

  Če si navdušen nad Angry Birds in imaš dostop do iTunes App Store-a, ti seveda priporočam še Cut The Rope (za iPhone, iPod in iPad), tisti z Androidi pa pozorno spremljajte lestvico najbolj priljubljenih aplikacij v Android Marketu, saj se bo ta zagotovo kmalu po izzidu znašla tam (upam, da po zgledu Angry Birds, brezplačno).

  Povezava do iTunes: Cut The Rope


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1075
24. september 2013
Cut the Rope in Angry Birds - iOS
Aplikacije
Android, iOS