• Facebook in Skype odslej tudi družno?

  24. september 2013 - Matjaž Winkler

  Na dan je pricurljala neuradna novica, da bosta Facebook in Skype združila moči pri nadgradnji povezovanja v internetnem svetu.

  Novica navaja, da naj bi Facebook svoj portal za internetno druženje nadgradil v smer še boljšega in lažjega povezovanja "Facebook" prijateljev. Tako naj bi bilo možno s pomočjo v portal vgrajene storitve Skype klicati prijatelje na njihove domače ali mobilne telefone. Po vsej verjetnosti pa jim bo mogoče pošiljati tudi SMS sporočila.

  Ker Skype te storitve že ponuja, je ta novica čisto možna. Seveda taki klici ne bodo zastonj. Priznati pa je treba, da je cenik Skype relativno ugoden.

  Zaenkrat še niso znane podrobnosti, povezane z varnostjo in zasebnostjo, vsekakor pa je pričakovati, da bodo uporabniki imeli dovolj možnih nastavitev, da jih nebi kdorkoli nadlegoval. Ravno tako še ni čisto jasno ali bo storitev na voljo le preko računalnika ali tudi preko mobilnih naprav. Možnosti seveda obstajajo.

  Upajmo, da je novica pristna, saj bi taka storitev precej poživila dogajanje na Facebook-u. Več naj bi bilo znanega v prihodnjih tednih.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1117
24. september 2013
Facebook in Skype odslej tudi družno?
Aplikacije