• /PublishingImages/foto.itak_.jpg

  Foto.Itak natečaj in aplikacija

  24. september 2013 - Tehnik

  Itak je za Nokia mobitele razvil mobilno foto aplikacijo, ki ti omogoča, da fotografije, ki jih posnameš z mobitelom, posebej obdelaš in jim dodaš osebno noto. Aplikacijo si namestiš na svoj mobitel, takoj po zagonu pa že fotografiraš. Če ti je fotka všeč, se začne obdelava, sicer narediš novo. Fotke lahko obdelaš s tremi umetniškimi filtri: Vignette, Crystal in Retro. Končni izdelek lahko shraniš na mobitel ali pa naložiš v Itak galerijo in s tem sodeluješ v Foto.Itak natečaju.

  Z objavo v Itak fotogaleriji torej sodeluješ v Itak foto natečaju, ki do 5. oktobra poteka na spletni strani Itak. V natečaju torej sodelujejo vse fotke, narejene s Foto.Itak, ki jih boste uporabniki s pomočjo aplikacije naložili v galerijo na spletno mesto Itak. Pred nalaganjem fotografije opremi z oznakami, ki opisujejo atmosfero na fotografiji.

  Cilj natečaja je nastanek Itak albuma - Mobitelovega umetniškega projekta, v katerem bo zbranih 30 najboljših in najbolj izvirnih fotografij po izboru strokovne žirije. Fotografije so v galeriji opremljene tudi z gumbi 'like', torej jih lahko kot všečne označijo tudi obiskovalci galerije, žirija pa bo njihovo odločitev upoštevala. Objava poteka preko Facebook Connecta, torej aplikacija uporabnika vpraša po njegovem Facebook imenu in geslu. Login je potreben le enkrat, nato pa si aplikacija uporabnikove podatke zapomni.

  Avtorji objavljenih fotografij prejmejo vsak svoj izvod Itak albuma in naziv Mobitelov foto artist. Avtorji treh najboljših fotografij so dodatno nagrajeni z Nokia mobiteli: Nokia X6 8 GB, Nokia 6-01 Sports Tracker in Nokia C5-03.

  Kaj še čakaš? Odsurfaj na uradno stran Foto.Itak natečaja, naloži si aplikacijo na svoj mobitel, fotkaj in sodeluj v nagradnem natečaju. Veliko sreče in prijetnih trenutkov ob ustvarjanju.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1571
24. september 2013
Foto.Itak natečaj in aplikacija
Aplikacije
Symbian