Samsung bo predvidoma kmalu pokazal nove brezžične slušalke

Tehnik 1. december 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/nove-slusalke-kavcic-dec20-hero.jpg

Samsung bi utegnil v bližnji prihodnosti v svojo družino slušalk Galaxy Buds dodati nove slušalke. Spletna stran SamMobile, ki velja za zanesljiv vir informacij v zvezi s Samsungovimi napravami, namreč poroča, da bo ta južnokorejski tehnološki velikan sočasno z novim Galaxyjem S21 pokazal tudi nove slušalke Galaxy Buds (slušalke bodo imele lahko na trgu sicer tudi kakšno drugo ime). Na zgornji fotografiji ni domnevno prihajajočih slušalk, temveč Galaxy Buds Live, ki jih že lahko kupite.

Na predstavitev mobitelov Galaxy S21 in posledično tudi novih slušalk domnevno ne bo treba prav dolgo čakati. Pred tedni se je namreč omenjalo, da bodo ti mobiteli predstavljeni že januarja prihodnje leto. Številni zadnji paradni mobiteli Galaxy S so bili sicer prav tako predstavljeni v prvi četrtini posameznega leta, a ne že v januarju.

Spletna stran SamMobile je razkrila določene lastnosti slušalk, ki jih lahko pričakujemo ob Galaxyjih S21. Kot je izvedela, bodo te slušalke verjetno imele tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa (ANC). Torej naj bi se znale spopadati z neželenim hrupom iz okolice in tako uporabniku nuditi še boljšo zvokovno izkušnjo. To tehnologijo lahko najdemo v vse več slušalkah in nič ne kaže na to, da se bo kmalu poslovila.

Kot je razumeti SamMobile, bodo imele nove slušalke enak dizajn kot aktualne slušalke Galaxy Buds in Galaxy Buds+. Torej lahko pričakujemo, da bodo šle globlje v sluhovod kot Galaxy Buds Live in bodo imele bolj »bunkasto« obliko. Za boljšo predstavo si lahko na spodnji fotografiji ogledate, kako približno je pri Galaxy Buds videti del, ki gre v sluhovod, in kako je ta del videti pri Galaxy Buds Live.

 

Sodeč po pisanju SamMobile, lahko tudi pričakujemo, da bodo imele nove slušalke izboljšan način Ambient. Torej naj bi še bolje prenašale zunanji zvok k uporabniku (ko bo ta to želel) kot prejšnje Samsungove slušalke z načinom Ambient.

Ne verjamemo, da bodo te za zdaj še neizdane slušalke, o katerih piše SamMobile, priložene k mobitelom Galaxy S21. Pričakovati je, da jih bo treba kupiti ločeno.

Pri nas lahko kupite več Samsungovih slušalk. Med drugim tudi Galaxy Buds Live in Galaxy Buds. Če vas zanima, katere vse prodajamo in za kakšno ceno, si oglejte našo e-trgovino. V e-trgovini boste sicer lahko našli še slušalke številnih drugih proizvajalcev, na primer Philipsove, JBL-jeve, Sonyjeve in seveda Applove.

Vira: Sammobile.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. december 2020
5483
1. december 2020
Samsung bo predvidoma kmalu pokazal nove brezžične slušalke