AirPods 2 naj bi šle v prodajo v prvi polovici letošnjega leta

Tehnik 29. januar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/airpods2-kavcic-jan19-hero.jpg

Apple bo očitno relativno kmalu ponudil nove slušalke AirPods, ki bodo na trgu poimenovane AirPods 2 (na fotografiji vidite prve AirPods). Če so informacije, ki jih ima spletna stran Digitimes, točne, lahko AirPods 2 pričakujemo v prodaji enkrat v prvi polovici letošnjega leta.

Kot je razumeti spletno stran Digitimes, bodo slušalke AirPods 2 znale opravljati tudi določene meritve, povezane z našim zdravjem, oziroma bodo znale spremljati naše zdravje. Slušalke AirPods 2 bi bile lahko ne samo dober pripomoček za poslušanje glasbe, ampak tudi dober pripomoček za spremljanje našega zdravja.

 

Apple je prve slušalke AirPods ponudil ob koncu leta 2016. Torej bo preteklo kar nekaj vode, da bo ponudil nove. A roko na srce je bilo težko pričakovati, da bi vsako leto izdajali nove slušalke AirPods, saj novosti na področju slušalk niso tako pogoste kot na primer pri mobitelih.

Prve slušalke AirPods pri Telekomu Slovenije prodajamo. Če bi jih radi kupili, lahko to storite prek te spletne povezave oziroma v naših poslovalnicah. Če vas zanimajo kakšne druge slušalke, pa predlagamo, da si tukaj pogledate našo celotno ponudbo slušalk.

Vir: digitimes.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. januar 2019
4418
29. januar 2019
AirPods 2 naj bi šle v prodajo v prvi polovici letošnjega leta