Aplikacija Google Zemljevidi tudi s temno temo

Tehnik 1. oktober 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/google-maps-dark-kavcic-okt20-hero.jpg

Spletna stran 9to5Google razkriva, da imajo nekateri uporabniki Androida možnost uporabljati aplikacijo Google Zemljevidi tudi v temni temi. Kot vse kaže, bi utegnil Google kmalu ponuditi temno temo vsem uporabnikom te aplikacije in spletne strani.

Kako je videti temna tema v aplikaciji Google Zemljevidi za Android, lahko pogledate na fotografijah, ki ju je objavila spletna stran 9to5Google. Vsekakor je aplikacija v temni preobleki videti dobro. Vsaj na teh dveh fotografijah. Ni videti, da bi bila v temni temi manj pregledna.

Če vas zanima, ali vaša aplikacija Google Zemljevidi že omogoča temno temo, lahko to hitro preverite. Sodeč po pisanju omenjene strani, se v primeru, da je novost na voljo, v nastavitvah aplikacije prikaže meni »Appearance«, prek katerega se nato lahko nastavi novo temo.

 

Temno temo ima danes že ogromno mobilnih aplikacij. Poglejte v nastavitvah vaših ljubljenih aplikacij, če jo že imajo, in jo preizkusite. Verjamemo, da vam bo všeč. Še posebej takrat, ko boste mobilno napravo uporabljali v slabše osvetljenem prostoru.

Vir: 9to5google.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. oktober 2020
5378
1. oktober 2020
Aplikacija Google Zemljevidi tudi s temno temo
Android