Apple bi lahko imel konec marca nov dogodek

Tehnik 24. februar 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/apple-event-kavcic-feb20-hero.jpg

Zdi se, da bo Apple kmalu spet predstavljal novosti. Spletna stran iPhone-Ticket (mi smo za to izvedeli na spletni strani 9to5Mac) namreč razkriva, da bi Apple lahko imel konec marca nov predstavitveni dogodek. Kot možen datum dogodka omenja 31. marec.

Sodeč po pisanju spletne strani iPhone-Ticket, bi bil na omenjenem dogodku lahko predstavljen novi mobitel iPhone 9. Ta spletna stran namiguje, da bo ta mobitel cenejši. Posledično torej ni za pričakovati, da se bo lahko po zmogljivostih in specifikacijah kosal z mobiteli iPhone 11.

 

Kot smo izvedeli na spletni strani 9to5Mac, bi na omenjenem dogodku lahko videli še več stvari. Priznani analitik Ming-Chi Kuo je pred časom razkril, da bo Apple predvidoma v prvi polovici leta ponudil nove Bluetooth slušalke višjega ranga (takšne, ki gredo okoli ušesa), nove prenosnike MacBook in novo polnilno postajo. Te naprave bi lahko bile predstavljene na marčevskem dogodku. Kot razkrivajo posnetki tviteraša Steva Hemmerstofferja, ima Apple v pripravi tudi nova iPada Pro, ki bi prav tako utegnila biti predstavljena na marčevskem dogodku.

Verjamemo, da bo Apple poskrbel, da se bo tudi njegov naslednji predstavitveni dogodek dalo ogledati v živo na njegovi spletni strani. Če bo na dogodku predstavil zanimive novosti, pa bomo o njem verjetno pisali tudi na Tehniku.

Viri: 9to5mac.com, Iphone-ticker.de, Twitter.com, Apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. februar 2020
5056
24. februar 2020
Apple bi lahko imel konec marca nov dogodek
iOS