Apple bo morda svoje mobitele začel imenovati drugače

Tehnik 26. avgust 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/nova-imena-apple-kavcic-avg19-hero.jpg

Na zaupanja vrednem Twitter profilu CoinX (mi smo zanje izvedeli na spletni strani MacRumors) se je znašla kar zanimiva informacija v zvezi z mobiteli iPhone. Omenjeni profil je v novem tvitu namignil, da bo imel eden (ali celo več) prihajajočih iPhonov v imenu besedico »Pro«.

Apple doslej svojih mobitelov ni imenoval z besedico »Pro«, a povsem mogoče je, da nam bo že letos septembra predstavil prvi mobitel s to besedico v imenu, torej iPhone 11 Pro ali pa iPhone XI Pro.

 

V preteklosti so bili mobiteli že poimenovani z besedico »Pro«. Huawei je na primer do danes predstavil že kar nekaj mobitelov s takšnim poimenovanjem. Večkrat so mobiteli »Pro« nekoliko naprednejši od osnovnih različic, ki nimajo dodane besedice »Pro«.

Sodeč po pisanju spletne strani MacRumors pričakujemo, da bo Apple letošnjo jesen izdal tri nove mobitele. Ameriški tehnološki gigant je podobno storil že lansko jesen, ko je izdal tri mobitele, in sicer iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone Xr. Našteto trojico lahko kupite tudi pri nas. Če vas mika predvsem model iPhone Xs Max, pohitite. V času pisanja tega članka je namreč naša zaloga tega modela že skoraj pošla.

Viri: macrumors.com, twitter.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. avgust 2019
4805
26. avgust 2019
Apple bo morda svoje mobitele začel imenovati drugače
iOS