Apple na trg z novim MacBookom in iPadoma

Tehnik 1. april 2018
/PublishingImages/macbook-v18-mar18-hero.jpg

Apple, kot vse kaže, pripravlja (vsaj) tri nove izdelke. Kot smo izvedeli na priznani spletni strani DIGITIMES, naj bi ta ameriški gigant pripravljal nov prenosnik MacBook (na slikah sta aktualna MacBooka Pro), ki naj bi izšel ob koncu druge četrtine letošnjega leta (torej verjetno enkrat junija). Pred kratkim se je za drugo četrtino leta že napovedovalo novi MacBook Air, težko pa rečemo, ali je MacBook, ki ga DIGITIMES omenja, dejansko ta MacBook Air.

Kot razkriva DIGITIMES, naj bi imel prihajajoči MacBook 13,3-palčni zaslon z ločljivostjo 1.600 x 2.560 slikovnih točk. Prenosnik naj bi tako imel 227 slikovnih točk na palec, kar je precej.

 

Apple pa očitno ne pripravlja samo enega oziroma dveh novih prenosnikov MacBook. Na strani DIGITIMES so namreč tudi razkrili, da naj bi Apple v drugi polovici leta izdal tudi novi iPad Pro. Poleg njega pa v drugi četrtini leta še nov 9,7-palčni iPad.

Prav mogoče je, da bo kakšna od naštetih naprav predstavljena na konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC), ki bo potekala od 4. do 8. junija.

Vir: digitimes.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. april 2018
3929
1. april 2018
Apple na trg z novim MacBookom in iPadoma
iOS, MacOS