Apple naj bi letos ponudil novi MacBook Pro z novim dizajnom

Tehnik 22. februar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/16inch-macbook-kavcici-feb19-hero.jpg

Znani analitik Ming-Chi Kuo, ki je v svojih napovedih pogosto točen, je postregel z novimi informacijami v zvezi z Applovimi prenosniki. Kot pravi, bo Apple v letošnjem letu izdal novi MacBook Pro, ki bo imel nov dizajn in 16-16,5 palcev velik zaslon.

Nekaj sprememb bi bil lahko deležen tudi aktualni 13-palčni MacBook Pro. Kot razkriva Kuo, bi ta lahko dobil kar 32 GB RAM pomnilnika. Če jih bo res, bo to kar lepa nadgradnja, vseeno pa se bodo uporabniki verjetno bolj razveselili predvsem povsem novega MacBooka Pro, ki očitno prihaja na prodajne police.

 

Apple ima ta hip v prodaji več prenosnikov MacBook. Poleg 12-palčnega MacBooka ima v prodaji še dva MacBooka Air in dva MacBooka Pro.

Enega izmed prenosnikov MacBook Air prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije (vidite ga na fotografijah). V času pisanja tega članka je bil prek Programa zvestobe na voljo za 24 x 60,00 EUR. Pri nas pa sicer prodajamo še nekaj drugih prenosnikov, med drugim HP-jeve in Lenovove. Tukaj si lahko pogledate našo celotno ponudbo prenosnikov.

Vir: macrumors.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. februar 2019
4465
22. februar 2019
Apple naj bi letos ponudil novi MacBook Pro z novim dizajnom
iOS