Apple naj bi letos predstavil iMaca z novim dizajnom

Tehnik 30. junij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/imac2020-kavcic-jun20-hero.jpg

Dobro informirani analitik Ming-Chi Kuo je razkril nove zanimive informacije v zvezi z Applovimi prihajajočimi napravami (mi smo zanje izvedeli na spletni strani MacRumors). Kot pravi, načrtuje Apple v zadnji četrtini letošnjega leta predstavitev 24-palčnega iMaca z novim dizajnom. Vsekakor je to odlična novica za ljubitelje Applovih osebnih računalnikov.

 

Kuo hkrati tudi meni, da bo imel omenjeni iMac procesor ARM. Hkrati pa pričakuje, da bo Apple v tretji četrtini letošnjega leta osvežil tudi svoj trenutni iMac, ki ima Intelov procesor. Katerega točno je mislil, ne vemo, saj jih ima Apple več.

Apple ima trenutno v ponudbi 21,5 in 27-palčnega iMaca ter 27-palčnega iMaca Pro, ki je namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Vsi imajo Intelove procesorje. Prej omenjeni 24-palčni iMac bi bil vsekakor nekaj novega v Applovi ponudbi. Tako z vidika dizajna kot tudi velikosti zaslona, ki naj bi ga ponujal.

Apple je imel v teh dnevih konferenco WWDC. Letošnja izvedba je bila zaradi epidemije COVID-19 nekoliko drugačna kot prejšnje. Če bi radi izvedeli, kaj je ameriški gigant na letošnji izvedbi govoril, kliknite na to povezavo.

Vira: Macrumors.comApple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. junij 2020
5237
2. julij 2020
Apple naj bi letos predstavil iMaca z novim dizajnom
MacOS