Apple naj bi pripravljal novi MacBook Pro z izjemnim procesorjem

Tehnik 6. julij 2018
/PublishingImages/new-mbpro-jul18-hero.jpg

Kot vse kaže, Apple pripravlja nov prenosnik MacBook Pro. Na spletni strani Geekbench Browser se je namreč znašel novi model MacBook Pro, ki bi šel lahko kmalu v prodajo (na naših slikah je aktualni MacBook Pro). Geekbench Browser ogromno informacij o prihajajočem prenosniku ne razkriva, nekaj pa vseeno jih.

Sodeč po omenjeni spletni strani ima prihajajoči MacBook Pro novi procesor Intel Core i7-8559U Coffee Lake. Gre za res izjemen procesor, ki se zna dobro spopasti z nalogami, ki se mu jih zada. Geekbench Browser obenem tudi razkriva, da ima prihajajoči MacBook Pro 16 GB RAM pomnilnika. Toliko ga ima sicer že aktualni 15-palčni MacBook Pro.

 

Kot smo že poročali tukaj in tukaj, naj bi Apple pripravljal še enega ali dva prenosnika MacBook. Lahko se zgodi, da nam bo ta ameriški tehnološki gigant tako v kratkem predstavil več prenosnikov.

Če bomo pri Telekomu Slovenije prodajali kakšnega izmed prihajajočih MacBookov, boste to seveda lahko izvedeli na naši spletni strani. Trenutno sicer prodajamo več zanimivih prenosnikov. Našo celotno ponudbo si lahko pogledate na tem internetnem naslovu.

Vira: 9to5mac.com, browser.geekbench.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. julij 2018
4085
6. julij 2018
Apple naj bi pripravljal novi MacBook Pro z izjemnim procesorjem
MacOS