Apple Watch 3 bo podoben predhodniku

Tehnik 17. avgust 2017
/PublishingImages/apple-iwatch3-hero.jpg

Verjetno je nemalo uporabnikov upalo, da bo naslednja ura Apple Watch, torej Apple Watch 3, prinesla nov, svež dizajn, a ga očitno ne bo. Priznani analitik Ming-Chi Kuo je namreč izjavil, da po vizualni plati ni prav dosti drugačna od predhodnice (vidite jo na slikah). Torej ima podobno pravokotno obliko, kot smo jo že vajeni pri predhodnici.

Kuo obenem tudi meni, da bo LTE-povezljivost glavna nova stvar pri Apple Watch 3. To, da bo Apple ponudil novo uro, ki bo nudila LTE-povezljivost, je sicer nedavno razkrila že spletna stran Bloomberg. Zaradi LTE-ja bodo uporabniki lahko na uri brez povezave z iPhonom pretakali glasbo s spleta in počeli še druge stvari na internetu.

 

Apple bi lahko novi Apple Watch predstavil že precej kmalu. Pri Bloombergu verjamejo, da že letošnjo jesen, skupaj s tremi novimi mobiteli iPhone. Zdi se precej verjetno, da bodo vse štiri naprave predstavljene enkrat v septembru. V zadnjih letih so namreč septembra predstavljali svoje nove mobitele in verjamemo, da bodo tudi letos izbrali ta mesec za predstavitev novitet.

Vir: macrumors.com, bloomberg.com, apple.com.

​​​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. avgust 2017
3603
17. avgust 2017
Apple Watch 3 bo podoben predhodniku
iOS