Fortnite ekskluzivno na Galaxyju Note9

Tehnik 3. avgust 2018
/PublishingImages/fornite-note9-avg18-hero.jpg

Kot vse kaže, bodo kupci težko pričakovanega mobitela Galaxy Note9 deležni posebnega privilegija. Spletna stran 9to5Google je namreč izvedela, da bo igra Fortnite ekskluzivno 30 dni na voljo na omenjenem mobitelu, šele nato bo prišla na druge mobitele z Androidom. Torej je pričakovati, da bo igra na Notu9 ekskluzivno na voljo od 1. in do 30. dne prodaje.

Verjamemo, da bo Samsung zaradi dogovora z razvijalci Fortnita prodal kakšnega Galaxyja Note9 več. Igra Fortnite je namreč na osebnih računalnikih neverjetno priljubljena in zagotovo bi jo številni ljubitelji Androida radi igrali tudi na mobitelu. Že res, da je to igro brez fizične tipkovnice in miške težje igrati, a tudi na mobilnih napravah z Androidom bo ponudila ogromno zabave.

 

Fortnite je izšel lansko leto, danes pa je igro možno igrati na številnih platformah: macOS, iOS, Windows, Xbox One, Nintendo Switch in PlayStation 4.

Mobitel Galaxy Note9 bo skoraj zagotovo predstavljen 9. avgusta na dogodku Samsung Galaxy Unexpected. Verjamemo, da bo ta mobitel možno kupiti tudi v Evropi in posledično pri nas. Galaxy Note8, ki ga vidite na naših slikah, je možno kupiti v Evropi in pri nas. Pri Galaxyju Note7 je bilo drugače, saj ga v Evropi dolgo časa ni bilo.

Vir: 9to5google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2018
4127
3. avgust 2018
Fortnite ekskluzivno na Galaxyju Note9
Android