Galaxy A90 bo očitno imel kamero s kar 48 MP

Tehnik 8. marec 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/samsung-a90-kavcic-mar19-hero.jpg

Kot vse kaže, bo Samsungov prihajajoči mobitel Galaxy A90 (na fotografijah je Galaxy S10) zares poseben. Vsaj, če ga primerjamo z dosedanjimi Samsungovimi mobiteli. Že pred časom smo pisali o tem, da bi se lahko njegova sprednja kamera prikazala po potrebi in da ne bo imel zavihka na zaslonu oziroma luknje v zaslonu. No, sedaj smo izvedeli še eno zanimivo informacijo v zvezi s tem mobitelom.

Kot pravi znani tviteraš z umetniškim imenom Ice universe, bo Galaxy A90 imel kamero s kar 48 MP. Za primerjavo, nobena od kamer pri Galaxyju S10+ nima več kot 16 MP. Naj pa na tem mestu poudarimo, da višja ločljivost kamere še ne zagotavlja nujno bolj kakovostnih slik. Vseeno pa se zdi, da bo mobitel Galaxy A90 še kako primeren za tiste, ki s svojim mobitelom radi delajo slike in videe.

 

Ni sicer pričakovati, da bo Galaxy A90 predstavljal sam vrh Samsungove ponudbe mobitelov, ko bo prišel na trg. Vrh Samsungove ponudbe bodo verjetno sedaj za nekaj časa zasedali mobiteli Galaxy S10 in Galaxy Fold. Mimogrede, mobitele Galaxy S10 lahko naročite tudi pri nas.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. marec 2019
4492
8. marec 2019
Galaxy A90 bo očitno imel kamero s kar 48 MP
Android