Galaxy S10 in Galaxy X očitno prideta v začetku leta

Tehnik 6. julij 2018
/PublishingImages/galaxy-10x-jul18-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je na Twitterju postregel dve novi zanimivi informaciji. Razkril je, kdaj bosta predstavljena Samsungova prihajajoča mobitela Galaxy S10 in Galaxy X (na naših slikah je Galaxy S9). Za tiste, ki še ne veste, Galaxy X naj bi bil prav poseben mobitel, saj naj bi bil prepogljiv.

Sodeč po Ice universovem tvitu bo Galaxy X predstavljen na prihodnjem sejmu CES (ta bo potekal od 8. do 12. januarja naslednje leto), Galaxy S10 pa bo predstavljen na prihodnjem kongresu MWC (ta bo potekal od 25. do 28. februarja prihodnje leto).

 

Očitno bosta prva dva meseca prihodnjega leta še kako vroča za ljubitelje mobilnih naprav. Ljubitelji mobilnih naprav še posebej veliko pričakujemo od Galaxyja X, ki bi lahko dodobra pretresel trg.

Samsung bo sicer še pred Galaxyjem X in Galaxyjem S10 predstavil Galaxyja Note9. Slednjega bo skoraj zagotovo predstavil 9. avgusta. Za ta dan je namreč najavljen naslednji veliki predstavitveni dogodek Samsung Galaxy Unpacked.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. julij 2018
4084
6. julij 2018
Galaxy S10 in Galaxy X očitno prideta v začetku leta
Android