Galaxy A8s bi bil lahko prvi Samsungov mobitel, ki ne bo imel 3,5-milimetrskega vhoda za slušalke

Tehnik 6. december 2018 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/a8-35mm-slusalke-dec18-hero.jpg

Samsung je doslej v svoje pametne mobitele vedno vgrajeval 3,5-milimetrske vhode za slušalke. A kot vse kaže, bi se to lahko spremenilo. Eden izmed bolj poznanih razkrivalcev informacij o novih mobilnih napravah je namreč na Twitterju namignil, da bi bil prihajajoči mobitel Galaxy A8s (na fotografijah je Galaxy A9) lahko brez omenjenega vhoda. Kot razlog, zakaj bi 3,5-milimetrski vhod lahko manjkal pri Galaxyju A8s, omenjeni tviteraš omenja to, da želi Samsung mobitel ohraniti tanek.

Če bo mobitel Galaxy A8s res brez omenjenega vhoda, je povsem možno, da bo brez tega vhoda še kakšen drug Samsungov mobitel, ki bo prišel na trg prihodnje leto. Bomo videli.

 

Verjetno bi bili določeni uporabniki nezadovoljni, če južnokorejski gigant ne bi dodajal 3,5-milimetrskega vhoda za slušalke v prihodnje mobitele. Vsekakor pa Samsung ne bi bil prvi proizvajalec, ki bi ponujal mobitele brez tega vhoda.

O mobitelu Galaxy A8s smo sicer že pisali. Pisali smo o tem, da bi bil lahko ta mobitel prvi Samsungov mobitel z luknjo v zaslonu.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. december 2018
4329
7. december 2018
Galaxy A8s bi bil lahko prvi Samsungov mobitel, ki ne bo imel 3,5-milimetrskega vhoda za slušalke
Android