Galaxy A8S bi bil lahko prvi Samsungov mobitel z luknjo v zaslonu

Tehnik 27. november 2018
/PublishingImages/rumor-galaxya8s-nov18-hero.jpg

Na spletni strani Weibo (mi smo za to izvedeli na spletni strani Slashleaks) se je znašla zanimiva slika, na kateri naj bi bilo zaščitno steklo za zaslon Samsungovega prihajajočega mobitela Galaxy A8S. Steklo na sliki ima v levem zgornjem kotu luknjo, kar kaže na to, da bo imel Galaxy A8S luknjo v zaslonu. Verjetno je luknja v steklu mišljena za sprednjo kamero. Vse skupaj kaže na to, da bo Galaxy A8S prvi Samsungov mobitel, ki bo imel tako luknjo.

Omenjeno sliko si lahko pogledate na tem spletnem naslovu. Na naših fotografijah je Galaxy A9.

Glede na to, da se je na spletu že znašla slika zaščitnega stekla, lahko pričakujemo, da bo Galaxy A8S predstavljen kmalu. Upamo, da še pred Galaxyjem S10. Predstavitev slednjega lahko pričakujemo v prvih mesecih prihodnjega leta.

 

Zanimivo bo videti, ali bodo proizvajalci pametnih mobitelov začeli sprednje kamere masovno vgrajevati v luknje, ki bodo v zaslonih. Na voljo imajo sicer različne možnosti, kako v mobitele postaviti sprednje kamere. Spletna stran GSMArena je na to temo naredila zanimivo anketo. Uporabnike je vprašala, kje naj bo kamera za »selfije«. V času pisanja tega članka je bilo kar 46 % vprašanih za to, da naj bo ta kamera v luknji, 32 % pa jih je odgovorilo, naj bo na zgornjem robu.

Viri: slashleaks.com, m.weibo.cn, gsmarena.com, poll-maker.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. november 2018
4317
27. november 2018
Galaxy A8S bi bil lahko prvi Samsungov mobitel z luknjo v zaslonu
Android