Galaxy Note20+ naj bi bil videti takole

Tehnik 27. maj 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/GalaxyNote20-cad-kavcic-maj20-hero.jpg

Na spletni strani Sina Weibo (mi smo za to izvedeli na Slashleaks) se je znašel zanimiv krajši video. Sodeč po zapisu uporabnika, ki je naložil ta video, je v videu računalniško prikazan težko pričakovani mobitel Galaxy Note20+ (na fotografijah je Galaxy Note10+).

Omenjeni video si lahko ogledate na tej povezavi.

Po novem videu sodeč bo Galaxy Note20+ podobnega videza, kot je njegov predhodnik Galaxy Note10+. Videti je, da bo imel na zgornjem delu zaslona v sredini eno kamero, več kamer pa tudi v levem zgornjem delu zadnje strani. Realno kakšnih drastičnih vizualnih sprememb med prihajajočim in aktualnim modelom niti ni bilo pričakovati.

 

Samsung bo predvidoma poleg mobitela Galaxy Note20+ ponudil še nekoliko manjši model Galaxy Note20. O novi generaciji mobitelov Galaxy Note smo nedavno pri Tehniku že pisali. Če vas zanima, kakšen zaslon naj bi imela, preberite tale naš članek.

Samsung je zadnje mobitele Galaxy Note predstavil v avgustu. Če ne bi bilo koronakrize, bi si upali staviti, da bo tudi nova Galaxyja Note20 predstavil v avgustu, tako pa si ne upamo.

Viri: Slashleaks.com, Weibo.com, Telekom.si.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. maj 2020
5201
27. maj 2020
Galaxy Note20+ naj bi bil videti takole