Galaxy Note 8 naj bi bil predstavljen v …

Tehnik 9. junij 2017
/PublishingImages/note7galaxy_hero.jpg

Samsung bo najverjetneje tudi letos ponudil nov mobitel Galaxy Note. Ravnokar smo izvedeli, kdaj točno letos naj bi ga južnokorejski gigant predstavil, najverjetneje pa se bo imenoval Galaxy Note 8.

Kot poroča zaupanja vredna spletna stran The Korea Herald, ki je informacije dobila od neimenovanih virov, Samsung namerava Galaxyja Note 8 predstaviti v drugi polovici avgusta. Mobitel naj bi bil torej predstavljen v istem mesecu, kot sta bila tudi nesrečni Note 7 (na slikah) in Note 5.

Po eni strani je bilo sicer pričakovano, da bo Samsung Nota 8 predstavil v septembru ali celo še pozneje, glede na to, da je Galaxyja S8 predstavil pozneje od pričakovanj - šele konec marca. A južnokorejski gigant očitno želi mobitele Galaxy Note še naprej predstavljati v avgustu.

 

Kakšne specifikacije bo imel Galaxy Note 8, je trenutno še stvar ugibanj. Se je pa na spletu pred kratkim pojavil zanimiv video, v katerem naj bi bila prikazana njegova sprednja stran. Po tem videu sodeč bo imel, tako kot oba Galaxyja S8, izjemno velik zaslon, ki bo potegnjen čez skoraj celotno sprednjo površino.

Vira: koreaherald.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. junij 2017
3489
9. junij 2017
Galaxy Note 8 naj bi bil predstavljen v …
Android