Galaxy Note10 morda brez vhoda za slušalke

Tehnik 10. junij 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/note-new-kavcic-jun19-hero.jpg

Povsem mogoče je, da težko pričakovani Galaxy Note10 (na fotografijah je Galaxy Note9) ne bo imel nečesa, kar so imeli prejšnji Galaxyji Note. Znani tviteraš umetniškega imena Ice universe je namreč namignil, da Galaxy Note10 ne bo imel vhoda za slušalke. Če ga res ne bo imel, nekateri uporabniki verjetno nad tem ne bodo preveč navdušeni.

Ice universe je hkrati tudi razkril, da prva različica Galaxyja Note10 ni imela fizičnih gumbov in da jih končna različica ima. Vprašanje, ali bi bili uporabniki navdušeni nad tem, da Galaxy Note10 ne bi imel fizičnih gumbov. Stranski fizični gumbi ponavadi niso moteči in so dejansko dobrodošli.

 

Nimamo točnih informacij o tem, kdaj bo Galaxy Note10 predstavljen. Se pa zna zgoditi, da bo enkrat v avgustu, tako kot so bili že prejšnji Galaxyji Note.

Verjamemo, da bomo pri Telekomu Slovenije Galaxyja Note10 prodajali. V času pisanja tega članka smo prodajali Galaxy Note8 in Galaxy Note9. Zaloge prvega smo sicer imeli v času pisanja zelo omejene. Preverite na našem spletnem mestu, ali ga je še možno kupiti pri nas.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. junij 2019
4678
10. junij 2019
Galaxy Note10 morda brez vhoda za slušalke
Android