Galaxy Note20 Ultra ima ovitek z antimikrobno prevleko

Tehnik 3. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/ovitek-note20-kavcic-avg20-hero.jpg

Novinar in tviteraš Roland Quandt je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri je ovitek za prihajajoči mobitel Galaxy Note20 Ultra in njegovo različico 5G. Ogledate si jo lahko tukaj (na fotografiji v tem članku je soroden ovitek za Galaxyja S20+). Sodeč po Quantdovem zapisu in pa objavljeni fotografiji se zdi, da je ovitek Samsungov.

 

Ovitek s Quandtove fotografije, ki bo na voljo v vsaj treh barvnih različicah, sicer ne bi bil nič posebnega, če ne bi na njegovi embalaži pisalo »antimikrobna prevleka«. Ta napis kaže na to, da se ovitek očitno dobro bori proti mikrobom. To je vsekakor še kako dobrodošlo v času, ko se cel svet ukvarja s pandemijo novega koronavirusa. Vse kaže na to, da se ta ovitek dobro bori proti slednjemu. Vseeno pa ne more zagotavljati popolne zaščite pred mikrobi. Ti se bodo še vedno lahko zadrževali na odkritih delih Galaxyja Note20 Ultra, na primer na zaslonu.

Samsung bo 5. avgusta predstavil nov dogodek Galaxy Unpacked. Pričakujemo, da nam bo na njem pokazal več mobitelov. Verjamemo pa, da bo na hitro pokazal tudi omenjeni ovitek.

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2020
5282
3. avgust 2020
Galaxy Note20 Ultra ima ovitek z antimikrobno prevleko