Galaxy Note9 bo spredaj očitno zelo podoben Galaxyju Note8

Tehnik 20. junij 2018
/PublishingImages/podobnost-note9-junij18-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je na Twitterju objavil sliko, na kateri naj bi bilo zaščitno steklo Galaxyja Note9. Sodeč po tem steklu bo Galaxy Note9 spredaj zelo podoben Galaxyju Note8. Imel bo očitno samo nekoliko tanjši zgornji rob. Steklo tudi razkriva, da tudi pri novem Galaxyju Note očitno ne bo zavihka na zgornjem delu, ki ga videvamo pri vse več pametnih mobitelih.

Omenjeno Ice universovo sliko si lahko ogledate na tem internetnem naslovu (na naših slikah je Galaxy Note8).

 

O Galaxyju Note9 sicer vemo vse več. Nedavno je omenjeni Ice universe razkril, da bo imel ta mobitel baterijo s kar 4.000 mAh. To je vsekakor dobra novica za ljubitelje serije Galaxy Note. Kot pravi priznana spletna stran Bloomberg, naj bi Galaxy Note9 imel tudi novo kamero in nov procesor. Po mnenju Bloomberga bo novi Note predstavljen 9. avgusta v New Yorku.

Še dva meseca in pol nas torej verjetno ločita do predstavitve novega Galaxyja Note9. Če ne želite čakati na tega Samsungovega novinca, lahko že danes kupite pri nas njegovega predhodnika Galaxyja Note8. Če si želite olajšati pot, lahko Galaxyja Note8 kupite tudi prek naše spletne strani.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. junij 2018
4059
20. junij 2018
Galaxy Note9 bo spredaj očitno zelo podoben Galaxyju Note8
Android