Galaxy Note9 naj bi imel izjemno veliko baterijo

Tehnik 18. junij 2018
/PublishingImages/note9-baterija-junij18-hero.jpg

Baterija je še kako pomemben del strojne opreme pri pametnih mobitelih. Če je ta v mobitelu, ki si ga lastimo, premajhna, je to lahko neugodno, saj moramo mobitel zaradi tega pogosto polniti. No, če so informacije, ki jih ima vse bolj poznani in vse bolj zaupanja vredni tviteraš z umetniškim imenom Ice universe, točne, kupci Galaxyja Note9 težav s prepogostim polnjenjem ne bodo imeli.

Omenjeni tivteraš je namreč razkril, da bo imel Galaxy Note9 baterijo s kar 4.000 mAh. Za primerjavo, predhodnik Galaxy Note8 ima baterijo s kapaciteto 3.300 mAh. Kot vse kaže, Galaxyja Note9 ne bo treba polniti prav pogosto.

 

O mobitelu Galaxy Note9 se sicer vse več piše in vse več informacij imamo o njem. Pred nekaj tedni se je ta novinec znašel na spletni strani Geekbench Browser, ki je razkrila del njegove opreme. Nekaj informacij o Galaxyju Note9 je nedavno razkrila tudi priznana spletna stran Bloomberg. Med drugim čas predstavitve.

Upamo, da bo Samsung Galaxyja Note9 prodajal v Evropi in da ga bomo posledično lahko prodajali tudi mi. Predhodnik Galaxy Note8 (vidite ga na slikah) se prodaja v Evropi in kupite ga lahko tudi pri nas.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. junij 2018
4053
18. junij 2018
Galaxy Note9 naj bi imel izjemno veliko baterijo
Android