Galaxy Note9 naj bi imel zelo dobrodošlo funkcionalnost

Tehnik 1. april 2018
/PublishingImages/s9-za-note9-mar18-hero.jpg

Kot vse kaže, bo imel Galaxy Note9 zelo uporabno funkcionalnost. Na spletni strani The Korea Herald so namreč izvedeli, da bi ta mobitel lahko imel bralnik prstnih odtisov pod zaslonom.

Samsung je doslej bralnik prstnih odtisov vgrajeval v fizične gumbe, ki jih je postavil bodisi na sprednjo bodisi na zadnjo stran mobitelov. Ta rešitev s fizičnim gumbom ima seveda svoje slabosti. Spredaj postavljeni fizični gumb na primer povečuje rob okrog zaslona, zadaj postavljeni fizični gumb pa je neuporaben, ko je naprava položena na ravno podlago.

 

Samsung sicer ne bi bil prvi, ki bi naredil mobitel z bralnikom prstnih odtisov pod zaslonom. Takšen mobitel je namreč na letošnjem sejmu CES predstavilo že podjetje Vivo.

Galaxyja Note9 ne bo v prodaji še nekaj mesecev, saj je Samsung ravnokar na prodajne police poslal paradna mobitela Galaxy S9 in Galaxy S9+ (na slikah). Mimogrede, oba Galaxyja S9 prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Kupite ju lahko na tej in tej povezavi ali pa v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji.

Viri: koreaherald.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. april 2018
3945
1. april 2018
Galaxy Note9 naj bi imel zelo dobrodošlo funkcionalnost
Android