Galaxy S10 naj bi bil na voljo tudi v različici, ki bo podpirala omrežja 5G

Tehnik 10. september 2018
/PublishingImages/s10-5g-sept18-hero.jpg

Omrežja 5G, ki so kar do 20-krat hitrejša od omrežij 4G, bodo počasi zamenjala 4G-omrežja. Proizvajalci mobilnih naprav se bodo temu seveda prilagodili in bodo začeli izdajati naprave, ki bodo podpirale omrežja 5G. Med njimi bo tudi Samsung.

Pred tedni je predsednik in glavni izvršni direktor divizije za IT- in mobilno komunikacijo pri Samsungu, DJ Koh, dejal, da Galaxy S10 ne bo prvi Samsungov mobitel, ki bo imel podporo za omrežja 5G. Takrat smo že pomislili na to, da S10 sploh ne bo podpiral omrežij 5G. A kot je v novem tvitu razkril poznani »razkrivalec« informacij o mobilnih napravah, Ice universe, jih očitno bo. S10 naj bi namreč prišel tudi v izvedbi, ki bo podpirala 5G.

 

Predstavitev Galaxyja S10 sicer lahko pričakujemo enkrat v prvih mesecih prihodnjega leta. Galaxy S8 je bil predstavljen v marcu, Galaxy S9 (na fotografijah) pa v februarju. Pričakujemo lahko, da bo v enem od teh dveh mesecev predstavljena tudi »es desetica«.

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo dve različici Galaxyja S9. Kupite ju lahko na tej in tej spletni povezavi ali pa v naših fizičnih prodajalnah. V prodaji imamo tudi Galaxy Note9, ki velja ta hip za paradni Samsungov mobitel. Verjamemo, da bomo imeli v prodaji tudi Galaxy S10, ko pride.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. september 2018
4188
10. september 2018
Galaxy S10 naj bi bil na voljo tudi v različici, ki bo podpirala omrežja 5G
Android