Galaxy S10 naj bi imel bore malo robov okrog zaslona

Tehnik 24. julij 2018
/PublishingImages/s10-rob-jul18-hero.jpg

Proizvajalci pametnih mobitelov stremijo k temu, da imajo njihovi mobiteli čim manjše robove okoli zaslona. Tudi Samsung. Ta naj bi prihodnje leto izdal nov paradni mobitel Galaxy S10, ki naj bi blestel prav pri tem, koliko robov bo imel okrog zaslona.

Kot je razumeti tvit poznanega tviteraša Ice universa, naj bi imel Galaxy S10 še dosti manj robov kot Galaxy S9 (na fotografijah). Bo torej Galaxy S10 skoraj brez robov?

 

Vse bo dokončno jasno šele enkrat v prvih tednih prihodnjega leta. Takrat namreč lahko pričakujemo prve slike Galaxyja S10. Samsung bo sicer še pred »es desetico« predstavil novega Galaxyja Note9. Pričakovati je, da bo slednjega predstavil 9. avgusta.

Samsungovi zadnji paradni mobiteli imajo relativno malo robov okoli zaslona. Vseeno pa na trgu obstajajo mobiteli, ki imajo še manj robov. Občutno manj kot Samsungovi težkokategorniki jih ima na primer junija predstavljeni Oppo Finx X. Ali pa Vivo Nex S. Je pa pri tem treba povedati, da so zasloni pri Samsungovih mobitelih sicer pogosto precej kakovostnejši od tistih pri konkurenčnih mobitelih. In to je tisto, kar je najbolj pomembno. Marsikdo bi se strinjal tudi s trditvijo, da Samsung dela najkakovostnejše mobilne zaslone.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. julij 2018
4111
24. julij 2018
Galaxy S10 naj bi imel bore malo robov okrog zaslona
Android