Galaxy S10 naj bi imel bralnik prstnih odtisov pod zaslonom

Tehnik 30. oktober 2018
/PublishingImages/fingerprint-samsung-okt19-hero.jpg

Pri zaupanja vredni spletni strani Bloomberg so izvedeli nekaj zanimivih informacij v zvezi s Samsungovim težko pričakovanim Galaxyjem S10 (na fotografijah je Galaxy S9) in Samsungovim prepogljivim mobitelom.

Samsungov prepogljivi mobitel bo nudil, kot vse kaže, dva zaslona. Notranjega, ki se ga bo povečalo - odprlo, in, kot so izvedeli pri Bloombergu, tudi zunanjega v velikosti 4 palcev. Zaradi tega zunanjega zaslona uporabnikom ne bo treba nenehno odpirati mobitela, saj bodo lahko, tako pri Bloombergu, pregledovali e-pošto in sporočila že na zunanjem zaslonu. Pri omenjeni spletni strani so v zvezi s prepogljivim mobitelom izvedeli še, da sta Samsung in Google zanj razvijala posebno različico Androida. Poleg tega pa tudi, da ima Samsung ta hip narejena dva prototipa prepogljivega mobitela (eden je ob odpiranju horizontalno, drugi pa vertikalno večji) in da še ne vedo, katerega bodo na koncu uporabili.

 

V zvezi z Galaxyjem S10 pa pri Bloomberg pravijo, da bo ta izdan v treh različicah, da ima tri kamere zadaj in da ima bralnik prstnih odtisov pod zaslonom (no, najcenejša verzija morda bralnika prstnih odtisov pod zaslonom ne bo imela). Izvedeli so tudi, da ena različica Galaxyja S10 (standardna) skorajda nima robov zgoraj in spodaj.

Vira: bloomberg.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. oktober 2018
4269
30. oktober 2018
Galaxy S10 naj bi imel bralnik prstnih odtisov pod zaslonom
Android