Galaxy S11 bo imel očitno zelo posebno kamero

Tehnik 6. september 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/s11-kamera-kavcic-sept19-hero.jpg

Mobitela Galaxy S11 (na fotografijah sta Galaxyja Note10) ne bo v prodaji verjetno še kar nekaj mesecev, a že so se na spletu pojavile informacije v zvez z njim. Eno zelo zanimivo je sedaj razkril zaupanja vredni tviteraš Ice universe.

Kot pravi omenjeni tviteraš, bo kamera, ki jo bo imel Galaxy S11, prinesla nekaj, česar doslej še nismo videli. Kaj točno, Ice universe žal ni razkril. Ta hip tako lahko samo ugibamo. A raje ne bomo. Se pa zdi, da bo Galaxy S11 nudil zares izjemno in posebno fotografsko izkušnjo, ki se je pri Tehniku že veselimo.

 

Ice universe je nekaj informacij v zvezi z Galaxyjem S11 natrosil že pred tedni. Takrat je razkril, da bo imel Galaxy S11 manjšo luknjo v zaslonu, kot jo ima Galaxy Note10, in boljšo kamero (verjetno je mislil na boljšo kot pri Galaxyju S10 in Galaxyju Note10). Hkrati je dejal tudi, da bo na Galaxyju S11 naslednja različica Androida z uporabniškim vmesnikom One UI 2.x.

Pričakujemo lahko, da bo Galaxy S11 v času prihoda na trg veljal za enega izmed najboljših mobitelov. A kot smo omenili, bo nanj treba verjetno še kar nekaj časa počakati. Če sodimo po preteklih modelih serije Galaxy S, lahko pričakujemo, da bo predstavljen v prvih mesecih leta 2020.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. september 2019
4823
6. september 2019
Galaxy S11 bo imel očitno zelo posebno kamero
Android