Galaxy S9 naj ne bi imel težko pričakovane funkcionalnosti 

Tehnik 30. oktober 2017
/PublishingImages/napovedi-za-new-s9-hero.jpg

Uporabnik Twitterja z umetniškim imenom Ice universe, ki razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah, je na Twitterju razkril, da prihajajoči mobitel Galaxy S9 ne bo znal preko zaslona brati prstnih odtisov uporabnikov.

V svetu pametnih mobitelov se že kar nekaj časa namiguje, da bosta Apple in Samsung bralnik prstnih odtisov začela vgrajevati tudi pod zaslon svojih mobitelov, a vsaj zaenkrat ga očitno še ne bosta. Oba giganta sta sicer v zadnjem obdobju ponudila dve pomembni novosti pri odklepanju svojih mobilnih naprav – odklepanje preko 3D skeniranja obraza in oklepanje s skeniranjem šarenice.

V prihodnjih tednih in mesecih bomo še pisali o Galaxyju S9, saj gre za enega izmed najtežje pričakovanih mobitelov. Pričakujemo lahko, da bo Samsung tega novinca predstavil enkrat na začetku prihodnjega leta.

 

Samsung ima trenutno v ponudbi tri paradne mobitele, in sicer Galaxyja S8, Galaxyja S8+ in Galaxyja Note8. Vse te mobitele lahko kupite tudi pri nas. Če vas zanima več o tej trojici, predlagamo, da is preberete naše teste. Test Galaxyja S8 najdete tukaj, test Galaxyja S8+ tukaj, test Galaxyja Note8 (na slikah) pa na tej strani.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. oktober 2017
3713
30. oktober 2017
Galaxy S9 naj ne bi imel težko pričakovane funkcionalnosti 
Android