Galaxy Z Fold2 ima zelo trpežno steklo

Tehnik 31. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/ZFold2-steklo-kavcic-sep20-hero.jpg

Spletna stran SamMobile, ki velja za zanesljiv vir informacij v zvezi s Samsugovimi napravami, je izvedela, da ima Samsungov novi prepogljivi mobitel Galaxy Z Fold2 na zunanji strani (spredaj in zadaj) steklo Gorilla Glass Victus. To je vsekakor odlična novica za tiste, ki nameravajo ta mobitel kupiti. Mobitel je zaradi tega zagotovo bolj vzdržljiv, kot bi bil, če bi imel katero izmed starejših stekel Gorilla Glass.

Steklo Gorilla Glass Victus je bilo predstavljeno pred nekaj tedni in že takrat se je vedelo, da ga bo Samsung prvi začel uporabljati. Več o tem steklu lahko preberete v enem od naših prejšnjih člankov.

 

Tudi Galaxy Z Fold2 je bil javnosti pokazan pred nekaj tedni. Gre za odličen mobitel, ki se od predhodnika Galaxy Fold razlikuje v več stvareh. Ena pomembnejših je zagotovo ta, da je zunanji zaslon, ki je prekrit z omenjenim steklom, uporabnejši kot tisti pri predhodniku Galaxy Fold. Je namreč večji, saj je razpotegnjen skoraj čez celotno sprednjo zunanjo stran. Galaxyju Fold so nekateri očitali, da je njegov sprednji zaslon zaradi majhnosti neuporaben. Vseeno pa verjamemo, da večina uporabnikov ta mobitel kupi predvsem zaradi notranjega zaslona, ki je zelo velik.

Pri nas Galaxyja Z Fold2 še ne morete kupiti. Lahko pa kupite druge Samsungove mobitele. Med drugim Galaxy Fold in Galaxy.

Vira: Sammobile.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2020
5330
31. avgust 2020
Galaxy Z Fold2 ima zelo trpežno steklo
Android