Gear S4/Galaxy Watch morda tudi z merilcem krvnega tlaka

Tehnik 10. julij 2018
/PublishingImages/sg-watch-jul18-hero.jpg

Samsung pripravlja dve novi pametni uri, ki bi se lahko imenovali Gear S4 oziroma, kot pravi tviteraš Ice universe, Galaxy Watch (na naših slikah Gear S3). Nekaj o teh dveh urah smo že pisali, sedaj pa smo dobili še nekaj novih informacij.

Omenjeni tviteraš Ice universe, ki velja za vse bolj zaupanja vrednega razkrivalca informacij o prihajajočih tehnoloških napravah, pričakuje novosti na področju uporabniške izkušnje pri Gear S4/Galaxy Watch. Težko rečemo, ali novosti pričakuje pri obeh urah ali samo pri eni. Verjetno pri obeh. Obenem pri Gear S4/Galaxy Watch pričakuje tudi merilec krvnega tlaka.

 

Po mnenju Ice universa naj bi novi uri imeli baterijo s kapaciteto 460 mAh (Gear S3 ima baterijo s 380 mAh) in operacijski sistem Android Wear.

Uri Gear S4/Galaxy Watch bi lahko bili predstavljeni na prihajajočem sejmu IFA, ki bo potekal od 31. avgusta do 5. septembra v Berlinu. Lahko bi bili predstavljeni tudi na dogodku Samsung Galaxy Unpacked, ki bo 9. avgusta. Vseeno se bolj nagibamo, da bosta novinki luč sveta ugledali na sejmu IFA.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. julij 2018
4090
10. julij 2018
Gear S4/Galaxy Watch morda tudi z merilcem krvnega tlaka
Android